poznáte niekoho z Nitry kto vie aspoň základy parkouru? Chcela by som s tým začať a potrebovala by som zo začiatku aspoň trocha poradiť a tak.. najlepšie z Klokočiny.
@antifunebracka aj to jeden z dôvodov prečo s tým chcem začať. Asi pred 2 rokmi som mala kondičku ako náš tréner- chodila som na futbal. Samozrejme za tým stála kopa práce. 4 roky som každý deň behávala 4 hodiny a tak som bola v kondičke napr. na telesnej vždy najlepšia. Chodila som aj na karate kde som si vybudovala najma silné ruky. Vtedy som však vážne ochorela (nebudem uvádzať) a tak je všetko fuč. Potrebujem nakopnúť na starý systém a zároveň sa mi už odmalička strašne páčil parkour, freerunning či gymnastika. Veľmi mi ten pohyb chýba.
žialbohu som z PP. @hermes no a čo?! si mladá? tfff..... čím skor tým lepšie. vlastne čím si staršia tým horšie. LEbo: skorej yískaš kondičku a tomu sa prispôsobí aj tvoja stavba tela po druhe rany sa ti zahoja skor po tretie yide sa ti to ja sice viem iba zaklady parkouru ( no trošku viac než zaklady) a už mi to dost pomohlo. okrem toho je to radosť zistovat ako sa lepšíš. lebo asi iba na parkoure je to take okaté.. no možno ale strasne to potesi ked vidis murik kde si sa minule skoro zabila a 2 week cez neho skačeš jedna radosť
@domcoxxx aj to som im povedala a oni mi povedali že nemôžem mať "krúžok sedemkrát za týždeň. No a z TN poznám len pár ľudí ktorí to robia a môj šibnutý otec vraví že on ma nezverí na starosť nejakým 16 ročným puberťákom, ktorí ma znásilnia za prvým rohom. HOVADINA! Teda dúfam ale už som to trochu skúšala na začiatku augusta zatiaľ som len pri dvojitom salte na trampolíne, šnúre, mostíku zo stoja a že potom prehodím nohy cez hlavu a na mlýnských kolách, chodení po rukách a rozťahovaní svalov. No ale celkom mi to za dobu dva týždne ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ak si odpovedáš "áno"
tak kašli nato.
....
Osobne som schopný dať sa na hoci čo, ale všetky svoje časti tela milujem a viem, že by ma všetky tieto časti začali nenávidieť.
skoda. Ale nebude to možné