Ahojte. Zaujímalo by ma, akým spôsobom pripravujete párky? Dajú sa zjesť aj so šupkou? Problém je v tom, že som kúpil párky a na jeden párok mi trvá šupka dať dole 17 minút... Trhajú sa po centimetri. Ako sa dajú ľahko a rýchlo zovliecť? Vďaka...
@0 ved snad vies rozoznat, ten obal a to cim su parky "plnene" alebo ako by som to vyjadrila a predstav si, ze existuju aj parky bez ochranneho obalu, tak mozno preto ti to tak dlho trva
@petuska11111 tomu kto nevie rozoznať rozdiel medzi tým plastovým obalom ktorý sa má dávať dole, a tou ich normálnou konzumovateľnou šupkou, a tak sa snaží olúpať tú normálnu konzumovateľnú šupku @chocholousek@6
V prípade, že si si zohnal tie isté párky ako zvyknem ja, by nemalo byť naliehavé čosi z nich dávať dole (prípadne by si si to mohol (nie nutne musel) olúpať až po uvarení). Častejšie ich varím, než pečiem.
@midnight Po 30 minútach som sa na to vys... a jeden a pol párku som zjedol so šupou. Boli to asi konzumovateľné šupky, ale ako to normálny človek vie rozoznať? Čo som ja expert na fólie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@chocholousek @6
rodičia ťa nič nenaučili, lebo si bolo rozmaznané decko...