Ee, proste vlasy sú vlasy a parochňa je parochňa ( môj názor )
Neviem ako to tam drží, ja to nenosím , ale mám pocit, že tie pramene sú napichané do takej gumy alebo čo... neviem ako to popísať. To si potom bachneš na hlavu, zastrčíš prípadné vlasy a ideš
parochu by som si kupila len v tom pripade ak by mi nejakou nahodou niekedy vypadali moje vlasy...podla toho kde si tu parochnu kupis a akej kvality bude,od toho zalezi ci bude vyzerat prirodzene a nikto si nevsimne ze to nemas svoje vlasy,naozaj niektore by si nerozoznala od prirodzenych vlasov,alebo tie vlasy vyzeraju umelo
Osobne s tym skusenosti nemam..aspon zatial... Ale jedna moja kamoska ju mala..
no a niektore vyzeraju celkom prirodzene..podla toho z coho su vyrobene..ci z umelych vlaskov alebo pravych..aj podla ceny to zalezi samozrejme..aj znacky...a su tam take haciky, ktore to drzia..a jednoducho sa to natiahne na hlavu, lebo su tam gumicky na celej spodnej casti parochne..a ak sa obavas/teda neviem ci to potrebujes pre seba/tak si ju mozes este upevnit pre istotu sponkami, aby Ti nahodou nespadla, ci sa trochu neposunula..ale nemala by..
tak parochňa je ako hoc jaký kus oblečenia, normálne sa to perie, buď špeciálnym prostriedkom alebo na rozčesanie použiješ aviváž, potom to bude aj krásne voniať veď parcochne maju take jak gumky že ti to bude pevne držať na hlave aj keď tie vlasy nemáš, len musia byť riadne drahé keďže sa jedná o úzko profilový tovar, sa spýtajte svojich babiek kedysi to bolo v móde alebo sa nosili také príčesky, bol na temene hlavy a bolo vidieť že je to príčesok, taký nosila aj marta kubišova
10@..Tak chod do parochňového štúdia..tam Ti poradia asi najlepšie..ale nemalo by byť ani toto nejakým problémom...určite pri ich výrobe mysleli aj na t
A este by ma zaujimalo ci niekto z vas musi nosit parochnu alebo ci niekoho takeho poznate, ze jednoducho mal nejaku chorobu, vypadali mu vlasy a musel nosit parochnu?
ja este mam parochnu z umelych vlaken. hra vsak vsetkymi farbami duhy, takze ked som si ju v lete nasadila a na korculiach lietala hore-dolu, par aut takmer havarovalo
byvam totizto na dedine, kde kazdy pozna kazdeho
a vobec nebola draha a mozno koli tomu som na nej nepostrehla ziadne gumicky. nosi sa na hlave ako ciapka a vobec mi nepada. no obcas som si na nu dala celenku, aby mi nespadla, ked som vedela, ze sa budem divoko hybat
Ahoj,mam pre Vas super ponuku za velmi nizku cenu v porovnani s kvalitou a cenami inych menej kvalitnych parochni.Cena je 69 eur - je to 20% zivy vlasy REMY, a 80% syntetika najpodobnejsia ludskym vlasom,FUTURA FIBER, da sa zehlit aj kulmovat do 180 stupnov a zachova si dlhodobo svoj novy vzhlad. U nas su tie parochne velmi drahe, a dokonca tie kvalitne su drahe aj v zahranici. parochna ktoru ponukam a je u mna doma cize ju viem ihned dodat, je velmi kvalitna. No viem dodat aj ine ale tie su na objednavku a treba na ne cakat 2 tyzdne. Tato parochna je prirodzene rovna, hnedkasta az cervenkasta, DARK AUBURN, krasna prekrasna farba. Jednoducha, nie prehnana, ale zaroven velmi zaujimava a jedinecna i ked musim priznat ze moja prirodzena farba vlasov je tiez taka a vzdy mi ju kazdy velmi zavidel. Velkost sadne na male hlavy az na stredne velke, da sa nastavovat. Pre vacsie hlavky ju neodporucam No a je dost dlha, 55 cm od krku dole, ako na fotkach. Vyzera ako keby vobec nebola umela a nielen, ze tak vyzera ale aj na dotyk je taka ako zive vlasy. Ked sa o vlastne vlasy staram mam ich rovnako leskle a hebke takze jej lesk a hebkost su naprosto prirodzene,cize ten lesk nie je taky prehanany ako pri ostatnych parochnach. Vpredu z nej ,,vyrastaju´´ detske vlasky tzv. baby hair co vytvara velmi prirodzeny look,vyzera to, ako keby vlasky vyrastali priamo z vlasej pokozky,neviem ako vy,no ja take aj mam a myslim ze kazdy a ked to ma aj parochna, neni o com, ze mate parochnu nema sancu zistit nikto. Cesticku si mozte spravit ako chcete do boku do stredu atd. Parochna drzi perfektne, sedi ako uliata po nastaveni vasej velkosti a je krasna a pohodlna. S nou sa budete citit ako hviezda noci alebo, sa da nosit pravidelne, cize na denne nosenie.
PRE VIAC INFO SI PRECITAJTE POPIS A RADA ZODPOVIEM DALSIE OTAZKY ak by boli.
Dovoľte aby som zareagovala do Vašej diskusie. Predávame parochne a príčesky už dosť rokov a máme rôzne skúsenosti s kvalitou a vyhotovením. Je mnoho výrobcov parochní a príčeskov a preto aj kvalita je odlišná. Predovšetkým si treba uvedomiť, že sú parochne na denné nosenie a na zábavu. Od toho sa odvíja aj cena a to, z akého vlasu je parochňa vyrobená. Základom každej parochne je sieťka na ktorú sa umelý alebo pravý vlas prichytáva. Robí sa to strojom alebo ručne. Ručne napichaná parochňa je samozrejme drahšia a doporučuje sa hlavne ženám a mužom, ktorí majú hlavu úplne bez vlasov. Kvalitné parochne z umelých vlasov vyzerajú prirodzene a ľahko sa ošetrujú. Doporučujeme používať špeciálne prípravky na ošetrovanie parochne alebo príčesku, ktoré máme v predajni L štúdio Vajanského 1 Trenčín, alebo si tovar môžete objednať na stránke parochňového štúdia www.pricesky-parochne.sk Ak potrebujete niečo konkretne poradiť, tel. 0905/931036
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Neviem ako to tam drží, ja to nenosím , ale mám pocit, že tie pramene sú napichané do takej gumy alebo čo... neviem ako to popísať. To si potom bachneš na hlavu, zastrčíš prípadné vlasy a ideš
ináč parochňa... no môže vyzerať ako ozajstné vlasy ale neviem, keď náhodou spadne z hlavy...
no a niektore vyzeraju celkom prirodzene..podla toho z coho su vyrobene..ci z umelych vlaskov alebo pravych..aj podla ceny to zalezi samozrejme..aj znacky...a su tam take haciky, ktore to drzia..a jednoducho sa to natiahne na hlavu, lebo su tam gumicky na celej spodnej casti parochne..a ak sa obavas/teda neviem ci to potrebujes pre seba/tak si ju mozes este upevnit pre istotu sponkami, aby Ti nahodou nespadla, ci sa trochu neposunula..ale nemala by..
a kebyze ma niekto parochnu na hlave a ide okolo teba po ulici, tak si to ani nevsimnes
byvam totizto na dedine, kde kazdy pozna kazdeho
a vobec nebola draha a mozno koli tomu som na nej nepostrehla ziadne gumicky. nosi sa na hlave ako ciapka a vobec mi nepada. no obcas som si na nu dala celenku, aby mi nespadla, ked som vedela, ze sa budem divoko hybat
PRE VIAC INFO SI PRECITAJTE POPIS A RADA ZODPOVIEM DALSIE OTAZKY ak by boli.
Inzerat s parochnou najdete tu :
» oblecenie.bazos.sk/inzerat/1172783...
MAM AJ INE. ROZNE FARBY, STRIHY, STYLY, MATERIAL...