@majo napisala, ze su pomerne kratko..mozno sa este len spoznavaju
k teme..my sme si napriklad spociatku hovorili iba "umťa" namiesto lubim ta..a potom, po nejakom kratkom case, az city zintenzivneli, to samo preslo do lubim ta
@4lex nemusis niekoho nutne lubit..najprv je to zalubenie, potom lubenie ako take a pak napriklad laska pripadne si s clovekom pretoze k nemu pocitujes intenzivnejsie city ako ku komukolvek inemu, zatial to nevies specifikovat ako lubenie ako take, a neskor to prejde aj do toho klasickeho, "lubim ta"
Je to nieco medzi kamarastvom a laskou, necitim sa este na to, aby som mu po ani nie mesiaci povedala, ze ho lubim Nie som taka, ze sa do niekoho "zamilujem" po kratkej dobe a o par tydznov si nanho ani nespomeniem
veď mu to normálne poviem, že proste potrebujem čas a tak..
a nechápem čo tuto hore hovoríte, ľúbiť niekoho sú podľa mňa silné slová na to, aby som ich hovorila každému, s kým chvíľku chodím.. veď sa najprv spoznávame a tak, a buď sa teda začneme ľúbiť a bude z toho niečo dlhodobé, alebo sa nezačneme a nič z toho nebude, jednoduchý vzorec.. ale vy asi voláte ľúbením aj tú prvotnú zamilovanosť, preto to nechápete
niečo podobné ako @41 ked už s niekým chodím predsa, tak by ma to malo tešiť že sa to u neho prejavilo ako prvé a bude sa viac snažiť aby sa to časom prejavilo aj u mňa... ale už len tým že je Vobec moj partner tak je na dobrej ceste,, predsa by som nešla do vzťahu ak by to zo začiatku bolo suché a nič by som ani trošku necítila
stalo sa mi to... vpodstate neviem ci sme uz boli spolu alebo ani nie... taky ten formujuci sa vztah... ale ja som este nevedela co chcem ,co citim... objala som ho... presla to mlcanim... a o nejaku dobu neskor (par dni) som mu to sama povedala
ked sa zo stalo hned mi prebehla hlavou scena z 2 a pol chlapa ked to charliemu povedala nejaka holka a on ze dakujem D a potom som zo seba vysypala iba: jeeeeeeej...tooo...je mileeeeeee...myslim ze aj ja ta coskoro budem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
k teme..my sme si napriklad spociatku hovorili iba "umťa" namiesto lubim ta..a potom, po nejakom kratkom case, az city zintenzivneli, to samo preslo do lubim ta
Je to nieco medzi kamarastvom a laskou, necitim sa este na to, aby som mu po ani nie mesiaci povedala, ze ho lubim Nie som taka, ze sa do niekoho "zamilujem" po kratkej dobe a o par tydznov si nanho ani nespomeniem
hrozne ale hrozne hlupa anketa
Ale keby mi to povedal bez toho aby sme boli v partnerskom vzťahu a ja by som to tak necítila, vysvetlila by som mu to normálne, slušne a taktne.
a z osobnej skúsenosti viem, že utečiem
a nechápem čo tuto hore hovoríte, ľúbiť niekoho sú podľa mňa silné slová na to, aby som ich hovorila každému, s kým chvíľku chodím.. veď sa najprv spoznávame a tak, a buď sa teda začneme ľúbiť a bude z toho niečo dlhodobé, alebo sa nezačneme a nič z toho nebude, jednoduchý vzorec.. ale vy asi voláte ľúbením aj tú prvotnú zamilovanosť, preto to nechápete
sa uz zobudte tu podaktori
a inak toto je vec ktorá ma dokáže odplašiť a odraziť človeka na veľmi veľa kilometrov ak to povie (pri)skoro.
@8 @25 @30