Presviedčať predsa nemusí iba slovami, ale aj skutkami, tak prečo tá divná prvá možnosť?
Tá druhá možnosť je absolútne odveci.
A tá tretia... ehm... k tej sa radšej ani nevyjadrujem.
A pokiaľ ma priateľ presviedča o tom (teda nielen mi to bulíkuje do hlavy, ale ma o tom nejakým spôsobom utvrdzuje), tak je to krásne a nemám sa prečo pýtať, či to myslí vážne, nie?
presviedča? to ma musí presviedčať, že je do mňa zbláznený?.... tak snáď o tom svedčia slová, skutky, atď.... a nie nejaké presviedčanie pre pána - keby to robil, tak o tom skôr pochybujem....
Ak ťa partner presviedča tak už to hovorí samo o sebe. Neviem či milovanú osobu treba presviedčať že ju ľúbim. Buď sa milujeme alebo nie. Presviedčať môže tak akurát predavač zákazníka v obchode/ na trhu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Presviedčať predsa nemusí iba slovami, ale aj skutkami, tak prečo tá divná prvá možnosť?
Tá druhá možnosť je absolútne odveci.
A tá tretia... ehm... k tej sa radšej ani nevyjadrujem.
A pokiaľ ma priateľ presviedča o tom (teda nielen mi to bulíkuje do hlavy, ale ma o tom nejakým spôsobom utvrdzuje), tak je to krásne a nemám sa prečo pýtať, či to myslí vážne, nie?
Fakt odveci anketa, sorry.