..no ak by to bola 90 kg kunda, čo by jej ťahlo z papule, mala každý druhý zub hnilý, chodila by oblečená vo vreci a mala hnusný ksicht....Minimálne by im to napovedalo, že mam jebnutý vkus....takže ANO
a s @11 by som az tak nesuhlasil..ja som, co sa tyka spravania, uplny opak frajerky..kym ja vsetko riesim chladnou hlavou, premyslam, zhodnocujem a som viac-menej az chladne kalkulujuci/prevazne racionalne a logicky zmyslajuci, ona je zas temepramentna, veci riesi hrr hrr, a je skor cholerik
@cicatrix nastastie aj bohuzial ANO je mojou vizitkou sme si strasne podobni az by som povedala rovnaki... takze ano, myslim si, ze je mojou vizitkou... nieco to hovori o cloveku, podla otho akeho partnera si najde
tak to dúfam že nie ,lebo to by som potom mala nálepku zúfalá ženská ,nikto dopredu nevie kto je aký,a to že dakto natrafí na somára neznamená že aj on je somár!
@cicatrix to áno ,lenže niekedy to zistenie trvá aj roky ,lebo nevieš čo v druhom je. A niekedy partneri s druhým zostanú len aby neboli sami ,alebo z ľútosti.
@cicatrix napríklad o tom že je niekto empatický a obetavý? Alebo má len strach zo samoty? Ale partner nemusí byť zato vizitkou. Si sa ešte nestretla s pármi kde chlap bol uplný debil ,až si sa čudovala prečo je vôbec taká milá inteligentá baba s ním ?
@topanocka to nie je empatia a obetavost chodit s niekym z lutosti. to je podla mna strasne nefer voci tomu druhemu. ty by si chcela, aby s tebou chlapec chodil z lutosti? aby sa s tebou priatelia bavili z lutosti? partner nie je vizitka v pravom slova zmysle, je to myslene metaforicky, ze nas partnersky vztah o nas nieco vypoveda, aki sme a ako sa spravame. a ano, su take vztahy, ked je chlapec idiot a to dievca uplny opak, ale to o nej tiez dost vypoveda, ked toleruje po svojom boku debila.
Jasné, že nie,ale poznám také prípady , a ešte ked vie druhá strana aj citovo vydierať ,napríklad samovraždou a pod.Ano tak potom na tom niečom bude ale ak berieme celkovo partnerský vzťah nie konkrétne že partner- vizitka.Tiež si myslím že vzťah môže o človeku vypovedať, ako napríklad chlap idiot -dievča opak, napríklad o jej nízkom sebavedomií ,alebo prílišnej tolerantnosti .
stalo sa vam uz niekedy, ze ste nevedeli, ci sa vam nieco sniva, alebo je to realita? mali ste uz niekedy problem s mamou? placete bez priciny? zajtra totiz vychadza unikatna kniha - ktora sa tymito temami zaobera.
najdes ju na facebooku, ked si zadas nazov Si to naozaj ty? Pridaj sa do skupiny, kup si ju a dopis koniec knihy tak, ako sa to paci tebe.
každý človek je vizitkou sám sebe a nemá právo ovplyvňovať osobnosť, konanie, názory alebo štýl niekoho iného len preto že toho druhého berie/chápe/vníma ako svoju vizitku, alebo že má pocit že ho tak berú/chápu/vnímajú iní.
trochu hej, keby som chodila s niekým kto sa správa nejak nevhodne v spoločnosti, nejaká totálna fetka, alebo spodina v otrhaných šatách, poprípade nejak nechvalne známy niečím (neviem nájsť dobré slovné spojenie na to) .. tak nebola by to celkom moja vizitka ale určite by to niečo o mne hovorilo
@cicatrix myslim si ze ked tak beries partnera tak si obycajna pica a chudera ktora si zasluzi byt sama do konca zivota (neber to osobne, pisem to vo vseobecnosti)
KTO TO TAKTO RIESI ALEBO BERIE JE OBYCAJNY VYPOCITAVY KOKOT a takych je tu veru dost ..... vztah ma byt o 2 LUDOCH ... nie sa prezentovat svojim frajerom/ svojou frajerkou ... ... partner nema nieco niekomu o vas vypovedat .... partner sa ma lubit .... vidno kolko ludi tu uz zazilo ozajstnu lasku .... boze, je mi vas tak trosku luto, mozno raz pochopite, ale skor nie ... lebo ste obmedzení .... pa
@rothschild pozeras sa na to velmi obmedzene. hned to tu menis na nejaku prezentaciu, ukazovanie sa. hovori sa - vrana k vrane sada, rovny rovneho si hlada. a to vacsinou plati aj pri vybere partnera.
@cicatrix hovori sa vycuckaj mi ho a prehltni, to je picovina ... som s niekym s kym mi je proste dobre, moze byt uplne jak ja ale aj uplne odlisny, moze mat tolko rokov jak ja ... a moze byt uplne ineho veku jak ja .... moze byt z tej istej vrstvy jak ja ... a moze byt aj presne moj protiklad co sa tyka majetku ..... O TOM JE LASKA ... nie o tom co si pomyslia moji priatelia ak pridem s tym a s tym ..... ale jak pisem vacsina ludi je taka ze praveze toto riesia .... ale aj tak ... ja som spoko ... a kto chce nech sa zoziera na somarinach .....
@rothschild ludia si zvyknu hladat partnerov s rovnakymi zivotnymi prioritami a planmi. vacsinou odlisnost prave zabija vztahy a ludia sa potom rozvadzaju kvoli "neprekonatelnym rozdielom". nepozeraj sa na toto forum z materialistickeho hladiska - vek, majetok, vzhlad... ja som to myslela z toho "dusevneho hladiska", ze ludia sa vacsinou davaju dokopy s ludmi, s ktorymi zdielaju nazory a citia sa s nimi dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale nie v zmysle, že je odraz, ale rozhodne o mne môj výber niečo vypovedá.
Asi tak, ako je napísané v @4 a @11
toto je moj partner, a ten jeho tune O_o
a s @11 by som az tak nesuhlasil..ja som, co sa tyka spravania, uplny opak frajerky..kym ja vsetko riesim chladnou hlavou, premyslam, zhodnocujem a som viac-menej az chladne kalkulujuci/prevazne racionalne a logicky zmyslajuci, ona je zas temepramentna, veci riesi hrr hrr, a je skor cholerik
a ani to netreba ďalej nejako rozoberať.
najdes ju na facebooku, ked si zadas nazov Si to naozaj ty? Pridaj sa do skupiny, kup si ju a dopis koniec knihy tak, ako sa to paci tebe.