Stalo sa vám, alebo sa vám stáva, že ak si nájdete babu alebo chalana, tak zanedbávate ostatné povinnosti? Na jednej strane je to super, lebo som dlhšie s ňou, ale na druhej nikdy nenapradujem, nerobím to, čo ma bavilo a ani nerobím to, čo by som mal: uče
@Gibi taketo stavy byvaju vacsinoulen na zaciatu vztahu, ked lietas v oblakoch. Po case ta to prejde a budes si vediet najst cast aj na priatelku aj na skolske/pracovne povinnosti.
@pisik Presne taký názor mám aj ja, len sa to musím naučiť nejak prerozdeľovať. Lebo keď sme v kontakte, už sa unášam mimo povinností. A ja som z tých, ktorí keď nezačnú ráno s tým, čo potrebujú spraviť, tak v priebehu dňa strácam motiváciu na to, aby som to urobil.
takeho som este nespoznala co by bol tak zmotaný ze by dal ženu na 1 Miesto... hahaha cize tak.
a co ja viem keby som ja tak bola taká, bola by som štastná, aspon na nejaky cas si ficat na tej droge lásky, a nemusiet riešiť take nudné veci ako su povinosti, škola, a tak.
Ale dlho mi to nevydrží ...
To je horšie ze mna skoro opusti ešte aj tá zalaskovanost a to ma nebavý potom už ani ten chlap ani to co robiť musim,lebo musím...a zase som v suchom nudnom stereotype
@pisik No ja som s ňou každý deň rád, len keď máme naplánované niečo ráno, tak potom sa cez deň nedokopem už k ničomu.
Teraz rozmýšľam, či to je vôbec v partnerke, alebo mám nejaký problém s motiváciou v neskorších hodinách.
@sisi092 Tak je pravda, že som zaláskovaný dosť a je na prvom mieste, len si akurát uvedomujem, že ak chcem v živote niečo dosiahnuť a mať sa dobre (a tým aj moja rodina), mal by som sa držať toho, čo robiť musím a mal by som byť na prvom mieste sám pre seba. Ale nejako sa mi to vymklo kontrole.
Tak ty to máš najhoršie, keď ťa nebaví ani jedno, ani druhé.
Mne by na tom nevadilo fičať chvíľku, ale už je to dosť dlhú dobu (relatívne ) a najhoršie, že ma to chytilo cez skúškové, takže aj motivácia všetko spraviť je nízka.
prave naopak, ked som zalaskovana tak sa venujem len jednemu a viem ze ked nie som s nim tak treba rychlo dobehnut co treba, a ked nemam vztah tak neriesis len jedneho ale dalsich tisic naokolo, a riesis to , tamto, to fakt nejde stihat potom nic
@jasmiine No tak vidím, že mi to máme úplne rozdielne.
Práveže keď nemám nikoho, neriešim nikoho a tým pádom mám čas na tie povinnosti a ide to.
Som zástancom, že najprv povinnosti, potom zábava, len keď to niekto myslí vážne s partnerkou, tak to je viac ako zábava.
Ale vravím, že to môže byť čisto len v motivácii alebo naučenom zvyku, že od rána robím to, čo potrebujem a potom to, čo chcem. Neskôr sa mi už tak nechce do tých povinností.
s jedným som sa kvôli tomu rozišla, lebo chcel aby som zanedbávala všetko okrem neho
našťastie nie som hlupa
žiadny chlap/žena ti nestojí za to, aby si zabudol sám na seba a na to, čo ťa baví
no, toto je presne téma pre mna, pretoze som mala prvy semester skoly kopec casu na vsetko a potom som v rovnaky tyzden zacala chodit do prace a dala som sa dokopy s terajsim priatelom a neskoro mi doslo ze sa to vsetko plne zvladat neda. Ale podla mna je to vec casu, proste po case to clovek vidi triezvejsie a casom si je schopny twn cas nejako rozpvrhnut podla toho ake ma priority. Ked viem, ze mam dolezitu skusku, som s priatelom len ak sa dohodneme ze sa budem u neho ucit, a podobne. Vsetko sa da skorigovat, treba len chciet.
tak to by som nechcela a nikdy nerobila v prvom rade ty a tvoj život, partner to by malo byť vždy až na druhom mieste , potom si jedného dňa budeš vyčítať že si si pokašlala buducnosť len pre nejaký vztah ktorý aj tak tak ako prišiel aj odišiel,
Môj partner má na prvom mieste prácu a i napriek tomu je to ten najlepší partner na svete. Venuje jej pomerne kopec času, no obidvaja sme si vedomí, že je to dôležité...
Keď skončí pracovné povinnosti tak sa už venuje mne na 100% a náš spoločný čas využijeme ako uznáme za vhodné.
Ja to robím tak nejak podobne, že si budujem svoje veci robím si svoje veci, občas aj na úkor môjho partnera ale znova aj on vie, že je to dôležité a dočasné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a co ja viem keby som ja tak bola taká, bola by som štastná, aspon na nejaky cas si ficat na tej droge lásky, a nemusiet riešiť take nudné veci ako su povinosti, škola, a tak.
Ale dlho mi to nevydrží ...
To je horšie ze mna skoro opusti ešte aj tá zalaskovanost a to ma nebavý potom už ani ten chlap ani to co robiť musim,lebo musím...a zase som v suchom nudnom stereotype
Teraz rozmýšľam, či to je vôbec v partnerke, alebo mám nejaký problém s motiváciou v neskorších hodinách.
Tak ty to máš najhoršie, keď ťa nebaví ani jedno, ani druhé.
Mne by na tom nevadilo fičať chvíľku, ale už je to dosť dlhú dobu (relatívne ) a najhoršie, že ma to chytilo cez skúškové, takže aj motivácia všetko spraviť je nízka.
Práveže keď nemám nikoho, neriešim nikoho a tým pádom mám čas na tie povinnosti a ide to.
Som zástancom, že najprv povinnosti, potom zábava, len keď to niekto myslí vážne s partnerkou, tak to je viac ako zábava.
Ale vravím, že to môže byť čisto len v motivácii alebo naučenom zvyku, že od rána robím to, čo potrebujem a potom to, čo chcem. Neskôr sa mi už tak nechce do tých povinností.
našťastie nie som hlupa
žiadny chlap/žena ti nestojí za to, aby si zabudol sám na seba a na to, čo ťa baví
ale to nejde o to ci som zmaturovala.. ale o to ze ma to ani po rochoch nepreslo jak si hovorila ze to prejde
@13 ...a vlastne neviem, čo je na tom také ťažké
Keď skončí pracovné povinnosti tak sa už venuje mne na 100% a náš spoločný čas využijeme ako uznáme za vhodné.
Ja to robím tak nejak podobne, že si budujem svoje veci robím si svoje veci, občas aj na úkor môjho partnera ale znova aj on vie, že je to dôležité a dočasné.