Partnerka mi povedala po odluke asi mesiac (vztah na dialku) že už neciti to čo nazačiatku a povedala či jej nedam priestor na pochopenie svojich emocii ja som suhlasil ale tušim že je Knenavratne preč. kto mate skusenosty poradte ako to zachranit ?
" priestor na pochopenie svojich emocii" ty kks čo si tie baby nevymyslia, hlavne aby z toho nevyšli ako tie zlé... fakt ste na smiech... myslím že aj tebe je to jasné, len tomu nechceš veriť alebo si to nechceš priznať, to je OK... " priestor na pochopenie svojich emocii" = "už ťa nechcem daj mi pokoj". Pravdepodobne sa zamilovala do niekoho iného a on je teraz ten priestor na jej emócie prepáč že sa smejem, ale to sa nedá... chlapi nebuďte naivní prosím vás
Tak z dlhoročného pozorovania a zažívania vzťahov ti tiež môžem povedať že prinajmenšom, len nevie ako inak povedať zbohom, alebo už má proste vyhliadnuteho iného. Ako jeb sa na to a hlavne sa na to jeb, keď nakoniec sa bude chcieť vrátiť - to z pravidla pre ňu znamená, že jej ten druhý vzťah veľmi nevyšiel a že skončíš v konečnom dôsledku náhrada za niekoho pre koho ťa pred tým opustila. Jeb sa proste vzťah nie je podstatou života tak už to pochopte ľudia, Väčšina ľudí má túto túžbu len preto lebo ich denne a už od mala obklopuje vnucovanie romantický sračiek a tak si každý predstavuje vzťah ako vrchol života, niečopo čom bude navždy štastne žiť a podobne. Nie, tak to nie je a keď si človek začne s niekým bez toho aby vedel byť sám spravidla to končí fiaskom
Priestor na pochopenie svojích emócií čo ti jebéééé toto sú momenty, kedy som rád, že sa nemusím trápiť by som ju opľul teraz, že nech rovno povie, že sa rozchádza a nedáva mi nejaké debilné nádeje
mozno len nevie ako sa s tebou rozist alebo fakt potrebuje cas. sama som zazila ze som fakt potrebovala cas a vztah bol potom lepsi, ale vacsinou je to o tom, ze clovek je prilis posrany sa rozist. kazdopadne ty s tym teraz asi nic neurobis
@anonym356 pohoda, niesom dako emočne s toho nestabilný ineho nema to viem tak na 90% skor mi pride že sa nechce ešte zavezovat a uživat si mladost ako keby ju obmedzujem ale whatever
@condition no ma 18 ja 23 mam viacero dlhodobych vztahov za sebou a nechcel som riešit dramu a tie sračky. S nou sme začali len tak koli fyzickemu potešeniu ale potom som zistil že je rozumna a ma dobré nazory a tak sme sa dali dokopy ale teraz cca po pol roku ako sme chodili proste nieje taka ako som si ju vysnival (klasika) ale rad by som bol snou inak by som to neriešil toto je prva "hadka" alebo nedorozumenie vobec vo vztahu
@oko_paradajky nejde o to či je uvedomelá alebo nie. Vôbec nemusí byť taká že naháňa chalanov len čo vytiahnes päty z domu. Niekedy sa to proste stane že sa partner namotá na druhého.
A stretnúť ho fyzicky nemusela môžu si písať takže ti to nikto nepovie že ju s niekým videl. A povie ti to až keď bude ako sa hovorí ruka v rukáve...
Ak ste si dali pauzu čakať na ňu nemusíš. Nechoď vyslovene po babach ale ak nejakú za ten čas stretneš a bude Vám spolu fajn tak prečo s ňou nebyť?
@nespiacakraska to presne planujem. Nejdem nanu čakat ani sa obmedzovat (nie že by bola realna šanca stretnut inu v praci alebo škole (IT) ). Ako možno si užijem aj čas byt sam pre seba problem je v tom že som taky láskyplný že asi prasknem ak nikoho nestretnem
@oko_paradajky by som ti k tej reálnej šancí IT niekoho stretnúť niečo napísala, ale je to dosť osobné tak sa tu o tom nebudem rozpisovať.
Takto nehovor hop.
No prinajhoršom si pomôžeš rukou keď budeš mať pocit že praskneš(nevhodný vtip).
To znamená, že na narodeniny by si želala hodinky....
Ale teraz vážne...
Ten kto skutočne miluje, druhého si neprivlastňuje, ale mu dáva slobodu, hoci aj opustiť ho...
Viem že jedna vec sú city a zamilovanosť, ktorá prirodzene vyprchá, ale druhá vec a teda tá podstatná je láska ako rozhodnutie milovať človeka za každých okolností. A na tomto rozhodnutí by sa mal ďalej stavať vzťah.
Aby k tomuto človek dospel, potrebuje k tomu čas a rozumnú úvahu, samozrejme i v dialógu s tým druhým...
@19 To že sa vám to rúca, spôsobuje i to, že preskakujete určitú dobrú postupnosť pri budovaní vzťahu.
Spoznávať sa po sexuál. stránke by mala byť tá posledná fáza, keďže to je akási pečať vzťahu, na ktorej tiež treba spolu pracovať, nie je to niečo hotové.
Totiž keď sa dvaja dostatočne nepoznajú a nespoznávajú sa (čo trvá celý život), a namiesto toho si užívajú sex, vytvárajú si medzi sebou puto len cez vášeň, romantiku, pocity... ale toto všetko je pominuteľné a pohyblivé, meniace sa. Nie je to ako rozumné rozhodnutie po tom čo opadne fáza zamilovanosti...
A preto má význam vernosť, manželstvo...
"Takto partneri často dospejú k chybnému záveru, že jeden druhého milujú, pretože po sebe fyzicky túžia. Pravdou však je, že ak sa táto ilúzia po čase vytratí, cítia vzájomnú odcudzenosť ešte silnejšie ako predtým. Druhú osobu v skutočnosti vôbec nepoznajú..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A tie jej emócie sú len výhovorka, meiner Meinung nach
Nezachraňuj to silou mocou zbytočne, viac ju v tom utvrdíš. Ako dlho takto fungujete? Aaaa odvždy ste na diaľku, či?
Drž sa a hlavne sa neutop v smútku Neútoč na ňu proste povedz jej čo si myslíš o tom nech to s teba vyjde a choď ďalej
Ak môžem otázku how old she was ? (grammar nazzi do not tell me a word ! )
A stretnúť ho fyzicky nemusela môžu si písať takže ti to nikto nepovie že ju s niekým videl. A povie ti to až keď bude ako sa hovorí ruka v rukáve...
Ak ste si dali pauzu čakať na ňu nemusíš. Nechoď vyslovene po babach ale ak nejakú za ten čas stretneš a bude Vám spolu fajn tak prečo s ňou nebyť?
Takto nehovor hop.
No prinajhoršom si pomôžeš rukou keď budeš mať pocit že praskneš(nevhodný vtip).
Ale teraz vážne...
Ten kto skutočne miluje, druhého si neprivlastňuje, ale mu dáva slobodu, hoci aj opustiť ho...
Viem že jedna vec sú city a zamilovanosť, ktorá prirodzene vyprchá, ale druhá vec a teda tá podstatná je láska ako rozhodnutie milovať človeka za každých okolností. A na tomto rozhodnutí by sa mal ďalej stavať vzťah.
Aby k tomuto človek dospel, potrebuje k tomu čas a rozumnú úvahu, samozrejme i v dialógu s tým druhým...
Spoznávať sa po sexuál. stránke by mala byť tá posledná fáza, keďže to je akási pečať vzťahu, na ktorej tiež treba spolu pracovať, nie je to niečo hotové.
Totiž keď sa dvaja dostatočne nepoznajú a nespoznávajú sa (čo trvá celý život), a namiesto toho si užívajú sex, vytvárajú si medzi sebou puto len cez vášeň, romantiku, pocity... ale toto všetko je pominuteľné a pohyblivé, meniace sa. Nie je to ako rozumné rozhodnutie po tom čo opadne fáza zamilovanosti...
A preto má význam vernosť, manželstvo...
Zaujímavý článok k téme:
» psychoblog.sk/laska-a-sex-su-...
"Takto partneri často dospejú k chybnému záveru, že jeden druhého milujú, pretože po sebe fyzicky túžia. Pravdou však je, že ak sa táto ilúzia po čase vytratí, cítia vzájomnú odcudzenosť ešte silnejšie ako predtým. Druhú osobu v skutočnosti vôbec nepoznajú..."
buď radšej so mnou
1.
2.
3.
...
10. prosiiim :./
@30 však je to ľahké..najľahšie nekomplikuj to, poddaj sa tomu