Ahojte buduje si tu niekto z vás pasívny príjem? Hľadáte nástroj, ktorí vám k tomu pomôže? Čo je lepšie, chodiť celý život do práce za stabilný príjem, alebo radšej raz v živote niečo zasejeme a to nám bude prinášať ovocie celý život? Ja som sa už rozhodo
@darkestangel samozrejme nikoho by nebavilo byt doma. Teraz musime ist do roboty a zarabat peniaze ale bolo by lepsie nemuset vstavat rano do prace, no ist tam preto lebo chcem?
@gerr nie každý musí do práce vstávať ráno, ja napr. chodím väčšinou na nočné a tak mi to vyhovuje - ako si kto zariadi, tak má najlepšie je, keď človek robí to, čo ho baví, a nie stagnovať doma a povaľovať sa, cestovať, whatever a nevedieť nič z reálneho života, lebo "však mám peniaze, nemusím pracovať"
Tak nám sem daj návod ako bežný človek bez nejakého finančného základu má zainvestovat a zarábat,myslím,že všetci ti budu vďační. Či ty si zase jeden z tých záchrancov sveta,čo si myslí,že bude milionár lebo ndakde a burze zarobil 5 € a došiel sa pochválit?
Jo, mám pasíva, snažím sa ich budovať v rôznych oblastiach - diverzifikovať, ak jeden prud zlyhá alebo nezarobí nevadí, mám ďalšie, + na 15-20% doplňam príjem aktívami. Všeobecne sa moja cesta ubera budovanim si pasív, pretože nechcem celý život drieť a robiť to isté niekoľko desaťročí, ale mať z toho života aj trochu radosti
,,radšej budem dostávať 1% z práce 100 ľudí, ako 100% z vlastnej práce" tak nejak. zamestnanie je pre mňa vymieňanie času za peniaze, kde väčšinou nezáleží na tom, či toho urobíš viac alebo menej, furt si rovnako ohodnotený. kravina strašná.
Ahoj mam dobru ponuku na pracicku sice na zaciatku trochu zamakaś ( z pohodlia domova) ale neskor si vybudujes velmi pekny pasivny prijem ... iba ma kontaktuj na naturenanobots@gmail.com a priblizim ti o co vlastne ide
Zdravím vás ludia, chcel by som sa spýtať či tu niekto z vás má skúsenosti s Futurenet. Nedávno som si tam založil účet a snažím sa to rozbehnúť. Konkrétne som v sekcii FutureAdPro ktora je fokusovaná na reklamu prostredníctvom klikania. Vzhľadom nato že my ludia sme na tento spôsob zárobku skeptický by som sa chcel nato spýtať niekoho skúsenejšieho. Keď si tu matematiku prepočítam zdá sa mi to byť až príliš výnosné už po prvom roku. Na internete som sa niekde dočítal, že to naozaj je úspešné nakoľko pracujú s BMW,leasingovými spoločnosťami a podobne. Ponúkajú im zaručené pozretie reklamy.
Ak niekto neviete o čo sa jedná a máte záujem vedieť viac, tak ma kontaktujte a ja vám poviem iba v kratkosti o čo ide. (samuelborseplus@gmail.com)
Pre tích ktorí by sa chceli zaregistrovať a mne prilepšiť tu nechávam odkaz cez môj registračný link : samsvk.futureadpro.com a pre tích ktorí nie : » futurenet.club.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
práca sa sama neurobí, peniaze neznamenajú nič
a peniaze robia peniaze, to je blbosť...stačí ti počítač a vyššie IQ
A ano, mam pasivne prijmy
» www.cudzieslova.sk/hladanie/pasív...
Ak niekto neviete o čo sa jedná a máte záujem vedieť viac, tak ma kontaktujte a ja vám poviem iba v kratkosti o čo ide. (samuelborseplus@gmail.com)
Pre tích ktorí by sa chceli zaregistrovať a mne prilepšiť tu nechávam odkaz cez môj registračný link : samsvk.futureadpro.com a pre tích ktorí nie : » futurenet.club.