Máte skúsenosti s "podpultovými" cigaretami? čo na ne hovoríte.
Osobne si občas kupujem v jednej nemenovanej nitrianskej trafike Marlborky v mäkkom obale. Nie sú na nich ani tie upozornenia o rakovine a podobne a ani cena, majú taký modrý kolok. A
Kedže na nich nie sú tie upozornenia, tak zo srandy vravím, že to znamená že neškodia, šak čo neni napísané to neni ...... aj ked kašlem už 2 týždne ale to zasa nemusí byť z toho
to su len predsudky , su uplne take iste ako aj nase malborky len su lacnejsie, u nas sa dali kupit v normalnom obale za 2,20 co je ale stale lepsie ako napr. lm-ky za 2,30. Ale teraz uz niesu bohuzial asi chytily paseraka no a take tie nezname co su u nas su velmi lacne 1,50 a velmi hnusne.
neviete dakto kde sa daju kupit v bratislave pasovane cigarety pocul som ze na miletičke ich mali ale to bol čkanok z 2003 takze si myslim ze to uz je neaktualne
JINGY-LING
Mozno sa raz budes vozit na stvorkolke v lese v pohranici a uvidis krabice plne cigariet v hodnote cca 2500 eur pravdaze iba mozno nepoznam nikoho komu by sa nieco podobne stalo a pravdaze ak by aj ano ohlasil by som to na policii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mozno sa raz budes vozit na stvorkolke v lese v pohranici a uvidis krabice plne cigariet v hodnote cca 2500 eur pravdaze iba mozno nepoznam nikoho komu by sa nieco podobne stalo a pravdaze ak by aj ano ohlasil by som to na policii
@padlyanjel