Zdravím Bryndzáci. Chcem sa opýtať aký máte paušál, ako ho využívate, koľko platíte za neho atď.
Teraz mi ponúkajú z Orangeu pri prenose cisla Max-30 za cenu 15eur= nekonecne volania, 500mb internet a po precerpani FUP 128kbit/s. Diki + baliky ak chcem
ibaze neviem, kde beru, ale furt platim nad 20..nepooviem ked sa neskoro faktura ze je poplatok 5€,,, nechapem..pricom mam 60minur zdarma volani, sms po celej sieti zdarma, 1GB netu.. hruza
Ja mám platinový od o2 za 28€ bez viazanosti a mobilu. Mam zadarmo volania, sms, mms do vsetkych sieti a krajin EÚ. 5gb dát aj ČR. V krajinách Eú mám 1gb dát .. a som spoko.
@rocafella Ako si vybavil zlavu na pausal? @Adka25 tak lebo Delfin 20 a platis este nad 20 tak to fakt blby pausal. Ked vidis ze teraz mne ponukaju za 15e. A keby som chcel vsetko nekonecne tak platim tiez 20e ale SMS /MMS zvycajne nevyuzivam.
4ka je super
15 eur mesacne za 500mb internetu by som nikdy nedal + volania a sms, ktore ani nevyuzivam. Neviem kolko pretelefonujes ty, ale ja max. 10 minut mesacne a pouzivam prakticky len net. 4ka mi vyhovuje najviac. Ludia nadavaju na pokrytie, ale v bratislave je to uplne v pohode, dokonca, co som sa cudoval, aj v humennom a okoli je to bez problemov
keďže využívam viacmenej len internet tak som u 02, mám tam 500 MB dát za 6€ mesačne a zvyšok čo si prevolám/prepíšem zaplatím, faktúry mávam tak 8€ mesačne. Keď som skúšal Telekom, či majú nejaký paušál za podobnú cenu, kde bude viac dát a iné veci mi vlastne nejde, tak sa ani nechytali. Orange myslím, že tiež nemá nič podobné. Ak sa ale mýlim, dajte vedieť Jednoducho u nás ešte operátori neprišli nato, že väčšina mladých potrebuje dáta a nie volania a SMS. A pre mňa ďalšia výhoda O2 je, že v ČR nepotrebujem žiadny rooming ani platiť nič navyše, keďže tak 2x do roka tam cestujem, je to fajn bonus.
@piter09 500mb ale po prevolani mas fup 128kbit a ked das +3 eura tak mas nekonecno FUP 728kbit/s Cize budes mat za 18eur nekonecne volania a nekonecny internet rychlostou 728kbit/s prijmanie(odosielanie je plnou sa mi zda)
@passarinho mal som nejaky taky delfin 15, s tym ze som platil len 8, ale po tom znizeni na 128 sa nedalo prakticky nic robit. v 4ke mas za take 3 eura 3gb 4g rychlostou
Ja mam telekom happy XS, 2gb 4g netu a potom koľko chcem pomalšieho...50 min volania do telekomu a 50 do druhých...platím 9,90...hlavne potrebujem net,tak mi to vyhovuje a dúfam, že sa mi bude dať predĺžiť ten istý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ibaze neviem, kde beru, ale furt platim nad 20..nepooviem ked sa neskoro faktura ze je poplatok 5€,,, nechapem..pricom mam 60minur zdarma volani, sms po celej sieti zdarma, 1GB netu.. hruza
PLUS ak ma niekto info ohladom 4rky tiez by mohol napisat.
@Adka25 tak lebo Delfin 20 a platis este nad 20 tak to fakt blby pausal. Ked vidis ze teraz mne ponukaju za 15e. A keby som chcel vsetko nekonecne tak platim tiez 20e ale SMS /MMS zvycajne nevyuzivam.
15 eur mesacne za 500mb internetu by som nikdy nedal + volania a sms, ktore ani nevyuzivam. Neviem kolko pretelefonujes ty, ale ja max. 10 minut mesacne a pouzivam prakticky len net. 4ka mi vyhovuje najviac. Ludia nadavaju na pokrytie, ale v bratislave je to uplne v pohode, dokonca, co som sa cudoval, aj v humennom a okoli je to bez problemov