Mali ste už niekedy pauzu alebo prestávku vo vzťahu? Čo vás k tomu viedlo? Bolo to obojstranné alebo to bol nápad len jedného partnera? Ak len jedného, tak ako k tomu pristúpil ten druhý? Ako potom dopadol ten vzťah? Vrátili ste sa ešte k sebe?
Pauza... Niekedy je to este horsie ako rozchod..... Koli tomu lebo jedna strana dostava dost casto falosnu nadej o tom ze sa mozno este znova daju dokopi ako par ....
My sme mali také že teraz tri dni nebudeme spolu, ani sa kontaktovať proste nič, čas na utriedenie myšlienok. A náhodou to prospelo ale nebolo to také že máme pauzu, idem sa vyspať s niekym,, len že nebudeme spolu proste
No ide o to, že ja sa s mojím priateľom nechcem rozísť, lenže on je môj prakticky skoro prvý partner (úplne prvý bol na diaľku) a sme už spolu rok. A ja sa cítim dosť taká... hmm... spútaná, proste potrebujem si užiť trochu slobody a voľnosti. Nechcem si nájsť iného, ani nechcem ísť niekoho pretiahnuť Chcem byť len pár týždňov ,,single". Lenže bojím sa že on by to neprijal a nahneval by sa. On už mal viac tých partneriek a voľnosť mu očividne nechýba
to, co vravi @h8u pauza nemusi nutne znamenat rozchod.. ked je raz tazke obdobie, je toho na cloveka/oboch vela a nezhody nedokazu riesit spolocne, je potrebny nejaky cas, 3 dni povedzme, kedy sa clovek ukludni a moze to dalej riesit s chladnou hlavou..ja mam s mojou napriklad taky problem, ze je prilis horkokrvna a ked je nieco zle, hned je ako 1500certov atd..vtedy pauza nech sa ukludni je uplna bezna vec
@roryanne mal, týždeň, po ktorom mi bolo oznámené že to vlastne nebola pauza ale rozchod ale dotyčná sa bála ako to vezmem tak to takto zaobalila. reálnu pauzu ktorá by bola len pauzou zatiaľ nie, ale myslím že v určitých situáciách môže mať zmysel a možno dokonca pomôcť, je to svojim spôsobom simulovaný rozchod takže má človek šancu zistiť či mu ten druhý po rozchode bude chýbať alebo nie a či sa mu za ten vzťah ešte chce bojovať. zároveň je to ale hrozne nebezpečné, je tam riziko že jedna zo strán spraví nejakú blbosť ktorou akúkoľvek možnosť nápravy zruší aj keby to pred ňou ešte malo zmysel.
No dobre, tak ako mu mám vysvetliť, že sa s ním nechcem rozísť? Nazvite si to aj ako rozchod, ale ja sa k nemu chcem vrátiť. Neviem si už predstaviť byť s iným človekom proste.
@roryanne nezáleží na tom,čo tu kto píše. Niekedy je fajn prečítať si aj názory iných , ale konieckoncou je to len a len o tebe Veľa ľudí už zažilo vo vzťahu "pauzu" avšak význam tohto slova je veľmi diskutabilný. Je všeobecne známe,že pauza je často vnímaná len ako jemnejší spôsob rozchodu, avšak úplne súhlasím s @midnight , ktorý máva často veľmi dobré názory a napísal presne to,čo by som ti napísala aj ja. Pridám k tomu ale ešte aj moju skúsenosť ,kedy môžem potvrdiť, že pauza mnohokrát dokáže vzťah konečne nakopnúť správnym smerom. Netreba ale zabúdať aj na riziká A podľa toho,čo si tu napísala myslím,že v tvojom prípade by bolo asi najlepšie sa s tvojim priateľom vprvom rade poriadne porozprávať a ktovie....môžno ťa bude chápať viac,ako si myslíš a tú pauzu bude brať taktiež ako riešenie ....alebo prídete na nejaké iné.
..a ešte jedna vec- ak ho naozaj miluješ a nechceš byť s nikým iným, ver tomu,že to nebude tak,ako si napísala- tá pauza nebude trvať niekoľko týždňov,ale len pár dní počas ktorých si uvedomíš, že chceš byť opäť čo najskôr s ním a žiadnu pauzu už nepotrebuješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
neverím na prestávky, buď vzťah alebo rozchod a to či sa k sebe tí dvaja vrátia, to je len na nich