Ahojte prosím vás o pomoc.. aktivovala som si konečne paypal a dala som si tam na skúšku previesť asi 80kč - mám objednávať s babami z eshopu a prihára nám aby tie veci mali, tak sa snažím čo najskor ale nechcela som na prv krát poslať hned 4000. Takže po
Ak to spravíš tak že si do paypalu pridáš kreditnú kartu a potom z paypalu platíš tak sa ti to odráta z kreditky a je to hneď. Má to výhodu že na paypale nemusíš mať žiadne peniaze, ale ak niečo objednáš tak sa ti to odráta z karty.
ak chces nieco kupovat, nemusis si posielat peniaze prv na paypal a potom platit. staci ked zadas pri nakupe potrebne udaje a potom ti to automaticky stiahne cez pp pozadovanu sumu z tvojho uctu
@5 Je to bezpečné ak mám na internetové platby nastavený limit 0€ a zvýšim ho na sumu akú potrebujem len na čas kým zaplatím a potom znova nastavím 0€. Čiže ak by mi aj niekto hackol paypal/ukradol kartu tak s ňou cez net nezaplatí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ak to spravíš tak že si do paypalu pridáš kreditnú kartu a potom z paypalu platíš tak sa ti to odráta z kreditky a je to hneď. Má to výhodu že na paypale nemusíš mať žiadne peniaze, ale ak niečo objednáš tak sa ti to odráta z karty.
@2