Ahojte chcem sa opýtať máte niekto PayPal ?? Je to bezpečný spôsob platby ??
Chcem si objednať nejaké veci z amazonu a e-bay(možno). Príde mi to na Slovensko a cca ako dlho to trvá ? Koľko je poštovné ? A to hlavné nepridem (resp. mamina o peniaze na
o peniaze na ucte prides, kedze paypal taha peniaze primarne z uctu (ak si to neprevedies rovno tam a bla bla, zlozitejsie riesenie)
cize peniaze ti vyzme z uctu a potom pouzije na paypal platbu.
doba dodania tovaru je potom rozna a zavisi na dodavatelovi, nie na PP. rovnako postovne zavisi na tom od koho beries, za kolko beries atd. to je tiez zalezitost amazonu/e-bayu a nie paypalu
s paypalom som zatiaľ nemala žiadne problémy..
ja objednávam s ebayu.. no a poštovné je podľa toho, koľko tam je napísané.. niekedy máš aj free shipping.. a na slovensku asi.. no najdlhšie to trvalo mesiac a pol a najkratšie týždeň
a č prídeš o peniaze na účte? no, len o tie, ktoré pošleš paypalom
je to bezpečné. ved to pouziva strasne vela spolocnosti, stranok a vsetko. ja osobne cezen prijimam vyplatu ked robim pre zahranicne firmy a platim nim ked s nieco kupujem cez ebay a no problem
Pouzivam ho roky a zatial ziadne problemy. Ak chces kupovat z ebay tak sa bez neho nepohnes. Na amazone sa neplati paypalom, ale normalnou platobnou kartou. Dodanie tovaru z amazonu, pokial kupujes priamo od neho a nie od predajcov registrovanych pod nim (ktory zväcsa aj tak neposielaju na Slovensko) je zhruba 10 dni. Na ebay zväcsa cakas okolo dvoch tyzdnov az mesiac, zalezi odkial predajca je ci z europy alebo niekde z azie. Z ameriky nedoporucujem kupovat nieco drahsie, ak nechces platit dan a clo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
cize peniaze ti vyzme z uctu a potom pouzije na paypal platbu.
doba dodania tovaru je potom rozna a zavisi na dodavatelovi, nie na PP. rovnako postovne zavisi na tom od koho beries, za kolko beries atd. to je tiez zalezitost amazonu/e-bayu a nie paypalu
ja objednávam s ebayu.. no a poštovné je podľa toho, koľko tam je napísané.. niekedy máš aj free shipping.. a na slovensku asi.. no najdlhšie to trvalo mesiac a pol a najkratšie týždeň
a č prídeš o peniaze na účte? no, len o tie, ktoré pošleš paypalom