Ahojte, prosím Vás neviete mi niekto poradiť, prečo mi strhol paypal 0.80 centov? A potom až 1.50€? Viem začo 1.50 sa stiahlo ale netuším prečo mi stiahli tých 0.80, už len čakať či mi to vrátia či?
Vrátia mi to? Začo to je prosím neviete?
@ssnehulienka práve som sa tam registrovala a najprv mi dalo -0.80c a potom ten poplatok 1.50.. a ten 1.50 do kolkych dni vracaju ked som to potvrdila nevieš? a fakt mi nevieš poradiť začo by bolo tych 80c? ako viem neni to vela ale chcem vedieť
@erjedna to si mi teda pomohol, keby chceš pomocť tak povieš čo mam robiť, ako mam nájsť prečo mi ztrhli 80 centov, už mi vrtáli tych 1.50 ale tych 80 stale neviem prečo
@barbora303 naozaj aj centy? a vratili? a nevieš asi po kolkych dnoch asi či? lebo ako už rozmýšlam či si ho zruším ten učet sa bojím že mi takto budu sťahovať a čo potom
omg -.-
mne tiež strhli dajaké evríčko za registráciu a využívanie služieb, šak dneska máš všetko spoplatnené ta čo sa čuduješ
určite ti nebudu len tak horedole sťahovať peniaze, miliony ľudi majú paypal a nekrachujú tak si myslíš že tebe centy budú brať abo čo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
2.) nevratia a skrachujes
to mi chces povedat ze tam nemas detaily transakcie?
translate.google.com
no, bože, budeš mať o hotdog menej -.-
Je to tam dokonca aj v tých zmluvnych podmienkach napísané...
mne tiež strhli dajaké evríčko za registráciu a využívanie služieb, šak dneska máš všetko spoplatnené ta čo sa čuduješ
určite ti nebudu len tak horedole sťahovať peniaze, miliony ľudi majú paypal a nekrachujú tak si myslíš že tebe centy budú brať abo čo?