Nemyslim si, ze sa ti do neho oplati investovat. Mozno este do disku-pretoze ten by si mohol vyuzit aj v buducnosti. Alebo este lepsie - kup si externy a vyuzijes ho urcite aj v buducnosti.
Co sa tyka tej grafiky, ako som pozeral tvoja doska ma slot AGP8x...neviem ci sa vôbec este pouziva, a ci by si vôbec zohnal grafiku, ktora by ti tam pasovala - ale tieto veci uz par rokov nesledujem, nech sa vyjadri niekto od fachu (-:
Ale vseobecne nemyslim, ze by sa oplatilo investovat do toho pc .
- za sumu ktorú by si dal na upgrade by si si mohol kúpiť rovno niečo také ako z tohto môžeš vytiahnuť.
DDR3 trojky ti nepôjdu lebo máš DDR slot, každá má svoj vlastný
Grafická na AGP nezoženieš asi takú akú očakávaš , jedine nejakú staršiu teda takú ako máš ale stále vyrábajú špeciálne grafické na AGP len je to troška vyššia cena ako za výkonné PCIE grafické
Tá sa nedá hodiť lebo AGP má svoj slot a PCI zas svoj slot
@matheusko@mooneam@filus@smajl0@socrates ten hdd sa už viac upratať nedá. Takže mi v tomto prípade nepomôže ani svätená voda? Hlavne ma štve, že si nemôžem pozrieť online film na celej obrazovke, keďže má 22 palcov a nejak za ním pc nestíha a z filmu je skôr prezeranie fotiek. Takže tá ramka tomu nepomôže? Určite by som nič nové nekupoval, jedine z bazosu niečo cenovo nízke.
Tak čo by nie ale investovať do toho je naozaj že hlúposť za tú sumu už kúpiš čo do toho vrazíš nový a možno aj lepší PC ... napríklad taký noťas za 350€ s 3GB RAM, 320 GB HDD, nejakým AMD, a ATI grafickou.
Ramka pomôže ale nie až tak ako by si očakával, a Online film záleží aj na internetovom pripojení ... Ak si budeš chcieť kúpiť ramku tak len DDRku. Každí typ ramky má svoj vlastný slot.
@smajl0 a teraz sa opýtam už asi úplnu blbosť, dá sa napojiť ešte jeden monitor tak, že na oboch súčasne môžem robiť niečo iné a len si nejakým spôsobom prepínať na ktorej obrazovke chcem pracovať?
@smajl0 teraz som do pc hodil GeForce 2 MX400 32MB a online film sekal o 90% menej, takže aspoň trochu lepšie grafická od tejto by mohla môj problém vyriešiť
@smajl0 neoplatí, no 400 €na nový nb nemám a pc si kupovať už nebudem a dať nejakých 10-15 € za grafickú do tohto starého aby mi na tom aspoň filmy išli ako majú mi príde ešte v norme. Určite by som tam nekupoval nič nové (a drahé)
potrebujem poradiť mám doma comp ktorik ked zapnem ide v poriadku ale ukážemi vi vindows XP načitavanie aked sa to načitá tak máže na obrazovke no signal ale chiba musi biť compe a ešte ked dávam num lock tak má spomalenu reakciu stačím a za 7s sa mi zapne klávesnica
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Co sa tyka tej grafiky, ako som pozeral tvoja doska ma slot AGP8x...neviem ci sa vôbec este pouziva, a ci by si vôbec zohnal grafiku, ktora by ti tam pasovala - ale tieto veci uz par rokov nesledujem, nech sa vyjadri niekto od fachu (-:
Ale vseobecne nemyslim, ze by sa oplatilo investovat do toho pc .
- za sumu ktorú by si dal na upgrade by si si mohol kúpiť rovno niečo také ako z tohto môžeš vytiahnuť.
DDR3 trojky ti nepôjdu lebo máš DDR slot, každá má svoj vlastný
Grafická na AGP nezoženieš asi takú akú očakávaš , jedine nejakú staršiu teda takú ako máš ale stále vyrábajú špeciálne grafické na AGP len je to troška vyššia cena ako za výkonné PCIE grafické
Tá sa nedá hodiť lebo AGP má svoj slot a PCI zas svoj slot
Tak čo by nie ale investovať do toho je naozaj že hlúposť za tú sumu už kúpiš čo do toho vrazíš nový a možno aj lepší PC ... napríklad taký noťas za 350€ s 3GB RAM, 320 GB HDD, nejakým AMD, a ATI grafickou.
Ramka pomôže ale nie až tak ako by si očakával, a Online film záleží aj na internetovom pripojení ... Ak si budeš chcieť kúpiť ramku tak len DDRku. Každí typ ramky má svoj vlastný slot.
ano ale musí to podporovať aj grafická, ak bude mať len jeden port asi ťažko sa to bude dať čo pri tvojej AGP grafickej asi tak je
proste jednoducho ... do toho pc sa vrážať neoplatí
potrebujem poradiť mám doma comp ktorik ked zapnem ide v poriadku ale ukážemi vi vindows XP načitavanie aked sa to načitá tak máže na obrazovke no signal ale chiba musi biť compe a ešte ked dávam num lock tak má spomalenu reakciu stačím a za 7s sa mi zapne klávesnica