Zdravím,
Kúpil som si nové ramky z eBayu do môjho PC ale ak po nainšlovaní nových ramiek zapnem pc tak začne načítavať windows logo ale nenačíta úvodnú plochu. Skontroloval som parametre ramiek ale sú také isté tak neviem kde môže byť chyba.
Skontroloval som tiež podporu dosky pre ramky ale doska to podporuje .. mám 4 sloty a max. celková pamäť je 8gb číže logicky môže ísť max. 2 gb pre jeden slot.. ja som kúpil 2x2gb.. Nestretol sa niekto z vás s niečím podobným ?
@Worm mám tu Windows 7 32bit a 2gb ram.. číže ak dám windows 7 64bit tak mi to pôjde ? lebo viem, že od 3gb ram hore musí byť windows 7 64bitová verzia
x64 Windows alebo x32 windows, to je jedno co sa tohto tyka. Taktiez RAM-ka nevyhnutne nemusi byt zapojena do dual channel. Hej, je to lepsie, ale musia byt na to sparovane a kazdopadne, aj keby neboli v dual channeli, tak to neurobi hento. Skor mi to pride jednoducho, ze su chybne tie RAMky. Z eBay-u by ma to ani neprekvapilo. Skus to so starymi, ak ti to pojde zas v pohode, tak skus tie nove ramky na nejakom inom compe, ak sa da, ci to robi to iste.
Praveže som testoval na kamarátovom PC a v pohode išli keď vybral baterku na 10sec ale mne to aj tak nefunguvalo aj keď som vybral baterku a tak dal ramky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
V BIOSe ich vidíš?