Caute, bol chvilu mimo domu a oco si vsimol ze moj PC svietil, teda bol zapnuty ked prisiel domov. Ked som o par dni prisiel domov ja tak svietila myska..Toto sa mi stalo viackrat odkedy mam WIN 10. Ma s tym niekto podobne problemy ? Preco to robi ?
toto sa stavalo aj kamaratovi...az raz prisiel domov a po izbach boli rozhadzane kusy tiel. vysiel von, zavolal policiu... a ked sa vratil dnu, vsetko bolo prec. ukazalo sa, ze dom stoji na masovom hrobe z 1. svetovej vojny.
hm, mne včera v noci o 23,15 niekto zvonil pri bránke, samo som sa išiel pozrieť cez balkon kto je tam, vyšiel som von a nikto a zrazu ešte trikrát zazvonilo...
no bol to zvláštny pocit, zvoní vám niekto a nikde nikoho...
máš doma nedprirodzeno ale nie skús toto » superuser.com/questions/95810... mne to tiež robievalo ale preto že som ho vždy len uspával a nevypínal.... je to proste tou 10tkou... postupuj podľa obrázkov
Windows ma tento problem uz minimalne od sedmicky. Suvisi to s hibernaciou a USB rozhranim. No PC sa zapina aj ked je tato funkcionalita explicitne zakazana. Za tie roky som nedokazal prist na to ako je to mozne. Viem len, ze mi to zacalo robit pri kombinacii MS klavesnica a podsvietene klavesy.
@tommyhot dik za odpoved. mam podsvietenu klavesnicu EVOLVEO. Nestava sa to tak casto, ale budem uz asi vypinat zdroj aj ked pojdem len na vikend prec.
@damo33 aky mas zdroj? Daj si pozor, ak mas nieco lacnejsie aby ti nebuchol a nezobral zo sebou vsetko co je napojene na dosku. Lacnejsie zdroje nezvladaju ked su v sieti a su casto vypinane/zapinane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no bol to zvláštny pocit, zvoní vám niekto a nikde nikoho...
Je dobry a za dobru cenu a pri 7 som nemal problemy.
Pozor, na rôznych doskách sa to môže volať trochu inak.