stve ma moj pocitac...chapem,ze je to uz starucky dedko,prezil si svoje ale ked uz nejdu niektore funkcie ako napr.robit cosi vo Worde nema zmyslel....mrzne..... no ale najnovsie co uz cca mesiac nejde je zvuk......ked si pustam pesnicku,musim zakazdym zv
mne sa tiez moj stary uplne dosieral pri kazdej banalite ..stary,zasluzily 11 rocny veteran ..teraz sa pysim krasnuckym 20" iMac-om a praca s pocitacom je neopisatelny zazitok ..dusevny orgazmus prezivam doslova
@whitelilit nooo aj ja som ju asi jaksi odpalila, vobec mi ju tu nevie najst. Joj keby si videla ake to tu je strasneeeeee:´( vidim len cisla a pismenka
@rischo niekto ma stastie...ale asi sa zacnem riadit heslom, ze vsetko starsie je lepsie ako tie zevraj "najlepsie novinky"
@10 no a? sak usb kluce existuju si to stiahni inde a nemas problem ja som bez netu fungovala asi styri roky a viii hej mno to sa uz clovek nechce furt skusat a prenaast
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja som si tiez po roku co som mala novy komp ale odpalila grafiku ale nastastie otec mal zazracne schovany zarucak tak mi dali costu novu
@rischo niekto ma stastie...ale asi sa zacnem riadit heslom, ze vsetko starsie je lepsie ako tie zevraj "najlepsie novinky"