Táákže..vo štvrtok pečatíme triednu knihu.. A bohužial nemáme nič-nijakú scénku alebo niečo podobné na DVDéčko.. takže poprosím Vás všetkých, ktorí ste tieto ceremónie už zažili, aby ste napísali, že čo ste robili
základom je previazanie triednej knihy stuhov, pokvapkanie stuhy voskom zo sviečky a otlačenie pečatného znaku (väčšinou mince) do rozohriateho vosku. Zvyšok je na vašej fantázii a na benevolentnosti triedneho učiteľa a riaditeľa
my sme ešte nemali, ale až o dva týždne....a máme to brutálne nacvičené...triedna akože vojde do triedy, nahodí triednovský výraz, že ide skúšať, postaví sa spoložiak a ukradne jej knihu, potom s knihou bežíme po škole a pohadzujeme si. ten, kto knihu chytí, tak na DVD bude v tom momente pod ním napísané meno....a tak si ju pohadzujeme, až predposledný výjde von, kde ho čaká posledný (mafián), zobere knihu a šup do čierneho auta....ďalšia scénka...všetci v tmavej miestnosti, triedna uprostred nej zviazané a my ničíme knihu
my sme to absolvovali dnes...nejaki extra kreativni sme sice neboli...normale sme ju zapecatili v triede potom ju triedny zobral a zaniesol do zborovne od kial ju cast nasich chalanov ukradla a nakonec sme ju zakopali na "luke" s vyhladom na nitriansky hrad (akoze pohreb)...
vdaka uzasnej originalite nasej triednej elity ktora zbytku triedy povedala denpred natacanim ze to natacame sme maximalne odveci vsetci podpisali stuhu na dverach a na koniec sme si ako "priatelia" posadali stastne na gauc.. samozrejme sme sa tam vsetci nezmestili takze na tom gauci sedi len ta originalna elita.. krasne..
no my sme pečatili v piatok a zahrali sme únos triednej knihy. chalaninabehli v kukilach do triedy ukradli triednu knihu a vonku sme ju potom podpálili. no pôvodný nápad bol zahrať pohreb, zakopať triednu knihu na školskom dvore a potom začať oslavovať. tak to skúste. možno to bude sranda.
@15 intelligentny napad,predpokladam,ze ste ju podpalili a zaznamy o vasih znamkach uz nikde nie su,takze si pekne zopakujete vsetky veci a ponesiete aj dospeldky... niekedy debilita nema hranice.
@16 ale ved to nie je original triedna kniha, to by nikto nedovolil. Vacsinou je to zosit v ciernom obale Ale pocul som o triede co doslova spalila klasak a nikomu nechybal (ale co je na tom pravdy netusim).
náhodou, naše pečatenie bola sranda. nemali sme tam nijak extra super vtipnú scénku s únosom alebo zakopávaním, ale normálne sme ju s triednym zapečatili, no a potom sa išlo spievať. Mali sme pripravenú našu hymnu, ktorú sme kedysi spievali na imatrikulačkách a potom sa spievala ešte jedna pripravená na stužkovú. No a potom sme pomaly vychádzali z triedy a každý sa podpísal centrofixou na dvere
my sme najprv vypocuvali triednu, aby nam povedala kde ta triedna kniha je, potom sme ju nasli a triednej sme sa ..... zbavili .. zbalili sme ju do vreca a hodili do Torysy . najprv sa hadala, ze taka daco tam nemozeme dat, lebo jej maly syn nepochopi, ze to bolo akoze, ale potom sme z neho (toho jej maleho syna) spravili hlavnu postavu a akosi nam to preslo . proste dramaticky zaver
tusim sme ju trhali alebo palili(samozrejme fake knihu)...uz si na to nepamatam...musel by som si pozriet video zo stuzkovej, ktore ani neviem kde mam...
"Nemáme štipku invencie, či kreativity, ale potrebujeme nejakú neoriginálnu somarinu na DVD, lebo nám kameraman povedal, že vraj to bude straaaašná prča ... ... ... Môžem pozdraviť svoju mamu? Ahoj mamiiii" ...
To, že svojsky zdeľujem svoj postoj neznamená, že to chce byť strašne vtipné ...
Ale tak keď chceš, môžem ti to napísať po lopate, aby nevznikli nedorozumenia ...
Podľa mňa sú skoro všetky takéto scénky a neviemešteaké úžasné kreácie strašná stupidita, drvivé percento sú úplné blbosti bez štipky originality, ktoré človeka, ktorý má trocha rozumu ihneď napadnú ... Ak má rozumu viac ako trocha, tak to nebude presadzovať, lebo vie, že je to blbosť ... Ak má dokonca aj originalitu a chuť sa tým zapodievať tak niečo vymyslí ... Ale fakt neviem, čo vedie človeka k tomu, aby na nete založil takúto tému, ja fakt neviem, čo si chcela počuť ... (mimochodom kopírovanie originálnych myšlienok iných sa mi v tomto smere zdá, nazvime to bezúčelným, nezmyselným ... ...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
treba len predstavivost...
alebo skok zo schodov ked mate pred skolou....ako stastni odchod...
nekopírovať!
Zborovo celá trieda prečítajte:
"Nemáme štipku invencie, či kreativity, ale potrebujeme nejakú neoriginálnu somarinu na DVD, lebo nám kameraman povedal, že vraj to bude straaaašná prča ... ... ... Môžem pozdraviť svoju mamu? Ahoj mamiiii" ...
To, že svojsky zdeľujem svoj postoj neznamená, že to chce byť strašne vtipné ...
Ale tak keď chceš, môžem ti to napísať po lopate, aby nevznikli nedorozumenia ...
Podľa mňa sú skoro všetky takéto scénky a neviemešteaké úžasné kreácie strašná stupidita, drvivé percento sú úplné blbosti bez štipky originality, ktoré človeka, ktorý má trocha rozumu ihneď napadnú ... Ak má rozumu viac ako trocha, tak to nebude presadzovať, lebo vie, že je to blbosť ... Ak má dokonca aj originalitu a chuť sa tým zapodievať tak niečo vymyslí ... Ale fakt neviem, čo vedie človeka k tomu, aby na nete založil takúto tému, ja fakt neviem, čo si chcela počuť ... (mimochodom kopírovanie originálnych myšlienok iných sa mi v tomto smere zdá, nazvime to bezúčelným, nezmyselným ... ...)