Ja som piekla prvú várku, medovníkov, linecké, vanilkové rožky a medvedie labky ale to sa už polovica zjedla tak mama ešte piekla linecké, vanilkové rožky a praclíky. Robíme len takéto suché pretože nikomu sa krémové veci nechcú robiť
@shiki u nás jedine babka a áno máme linecké,vanilkové rožky,orechovo-medový koláč,griláž... plus medovníky, ktoré každý rok kupujeme od jednej pani robí ich výborné
pečiem ja, zvyčajne tak 14 druhov... tento rok kvôli pracovnej vyťaženosti som nepiekla absolútne nič, stihla som len oplátky a trubičky spraviť, ktoré sme vymenili za koláče od známych, aby sme aspoň niečo mali
pecie segra a matka.. napiekli take suché picoviny, ktoré mi nechutia, navyše sú s makom a orechami čo tiež nemusím.. a tuším nebudem jesť žiaden koláč v ktorom bude navonok ovocný lekvar.. tá mrdka robila lekvare z cvikly, mrkvy, cukety...bleeeeeee...
ale dúfam, že @coleshepter urobila mufinky
My to máme doma rozdelené, keďže ja hrozne rád varím respektíve pečiem (pečiem iba muffiny)..
Ja napečiem deň pred štedrým dňom mega veľa muffinov a mama so sestrou všetko ostatné (klasika medovníky, vanilkové rožky, praclíky......)
Pečiem ja so sestrou, ale nemáme príliš radi vianočné pečivo (ja osobne ani jedlo) takže každoročne skôr vymýšľame niečo neobvyklejšie na pečenie...
Jediné, čo ma baví je ozdobovanie perníkov, no každoročne ich akurát tak všade rozdávame, pretože ich nik neje, tak sme od toho tento rok upustili a doma sme si spravili len jednoduché cookies, aby sa nepovedalo.
babka vzdy napecie nejake medovniky, na ktorych sa daju zuby jedine vylamat, a potom vselijake tie vianocne susienky a tak, ja som si este dnes spravila suhajdy, lebo nikomu okrem mna moc nechutia, uliala sa mi do nich asi polovica flase rumu, ale stale som ho tam necitila tak neviem D a inak kolace zjem vsetky co mame doma, z cukrarne mi az tak nechutia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
veľa druhov sušienok
polka už napečených, štvrtina už aj zjedených a ešte sa na niečo chystám
A inak žiadne tie koláče neľúbim
ale dúfam, že @coleshepter urobila mufinky
Ja napečiem deň pred štedrým dňom mega veľa muffinov a mama so sestrou všetko ostatné (klasika medovníky, vanilkové rožky, praclíky......)
Jediné, čo ma baví je ozdobovanie perníkov, no každoročne ich akurát tak všade rozdávame, pretože ich nik neje, tak sme od toho tento rok upustili a doma sme si spravili len jednoduché cookies, aby sa nepovedalo.