Ako to máte s pečivom? Kúpite si čerstvé a zvyšok zamrazíte (ako ja - plus zvyknem napr. cesnakovú bagetu rozmraziť v horkovzdušnej fritéze/rúre, je potom pekne chrumkavá) alebo kupujete každý deň čerstvé alebo vám nevadí ani dvoj, prípadne trojdňové pečivo?
Moja skúsenosť je, že ak dáte zamraziť čertvý kvalitný chrumkavý chlieb, tak je kôrka chrumkavá aj po rozmrazení.
u nás sa nejedáva pečivo každý deň. tak raz za týždeň/dva, keď robíme nejaké jedlo, ku ktorému sa to hodí - napríklad krémové polievky, ku ktorým si robievame grilled cheese sandwich alebo keď si robíme bánh mí alebo niečo podobné.
suchú večeru mávame len občas, tak raz, dvakrát do mesiaca. ale keď ideme na prechádzku do lesa, tak si kupujeme rohlíky a patifu a jeme ich niekde na pníku, to je tradícia
a vždy kupujeme čerstvé pečivo, najčastejšie chodím na Antonínova pekařství po kváskový alebo orechový/cibulový chlieb, lebo to je za rohom, občas z rohlíku objednáme niečo z Arctic bakery. vždy sa snažíme kúpiť tak, aby sme ho spotrebovali ideálne za deň, maximálne za dva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Moja skúsenosť je, že ak dáte zamraziť čertvý kvalitný chrumkavý chlieb, tak je kôrka chrumkavá aj po rozmrazení.
suchú večeru mávame len občas, tak raz, dvakrát do mesiaca. ale keď ideme na prechádzku do lesa, tak si kupujeme rohlíky a patifu a jeme ich niekde na pníku, to je tradícia
a vždy kupujeme čerstvé pečivo, najčastejšie chodím na Antonínova pekařství po kváskový alebo orechový/cibulový chlieb, lebo to je za rohom, občas z rohlíku objednáme niečo z Arctic bakery. vždy sa snažíme kúpiť tak, aby sme ho spotrebovali ideálne za deň, maximálne za dva.