@ahajj Myslis ze su naladovy alebo narocny na vedomosti?? Kolko ludi asi tak prejde cez matiku v prvom rocniku, nevies nahodou?? A inak az na tu matiku je to v pohode?? Mylim ze ked sa pravidelne ucis ze ci neni problem na inych predmetoch. Dakujem za info.
@jajatheblade ak sa budeš pravidelne učiť matiku tak je dosť veľká šanca že ju spravíš, ale nie vždy je na ňu čas. na PEDAS-e je matika týždenne 4hodiny prednášky a 4 hodiny cvičení a naozaj sa tam toho preberie dosť.
pričom novotný aj balint oblubujú dávať zo všetkého tie najťažšie možné príklady.
ostatok sa podľa mňa celkom dá, aj keď občas sa niekto nájde. najťažšia je však určite matika je to na pedase sito.
A prijmacky su tazke?? Matika anglina a vseobecne znalosti... kupila som si aj tie knihy co odporucali, no zbierku uloh z matiky pre prijmacie skusky, a potom aj tie otazky s tymi vseobecnymi znalostami, ale niektore otazky su tam akoze dost vzdialene od vseobecnych poznatkov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
pričom novotný aj balint oblubujú dávať zo všetkého tie najťažšie možné príklady.
ostatok sa podľa mňa celkom dá, aj keď občas sa niekto nájde. najťažšia je však určite matika je to na pedase sito.
všeobecný prehlad si prezri dá sa tam nahrabať vela bodov.
matika sa oplatí riešiť tak že si dosádzaš možnosti/výsledky ale nie je nejaká ťažká podla mňa.
záleží aký si dáš odbor napr na vodnú dopravu berú dosť ten odpad čo sa inam nedostal a tak.