chcela by som kúpiť domácu pekáreň chleba. máte ju niekto? akú odporúčate? počula som, že lepšia je 1-háková, ale neviem akú vybrať. pls, poraďte, vďaka. (som v Kanade, takže do slovenského obchodu sa opýtať nemôžem ísť...)
mam , ale je to sucast mikrovlnky ... tiez ma myslim jeden hak .. a chlieb z nej je dobry, naklady su sice vyssie , ked si clovek prepocita, ale preco si skratka obcas nedopriat vonu cerstvo upeceneho chleba a tie zmesy na chlieb su cenovo dostupne .. aj ked, ozaj neviem aka je situacia v Kanade
@hegi450 pičoviny trepeš... Odkedy to máme, chleba a rožky kupujeme vo výnimočných prípadoch (keď treba spraviť obložené dačo...)
@mortycia určite 2 hákový... s 1 ti to spraví menší chleba, a môže horšie premiešať... Aj keď budeš mať len jednu dieru, ale podľa mňa sa to neoplatí... Radšej 2 dzúry, a dobrý chleba
my máme dvojhákovú, ale nepečieme na nej často, len vo výnimočných prípadoch, keď chlieb doma nie je...
nejako nám to nechce kysnúť poriadne a keď už chcem domáci chlieb, tak si ho zamiesim a upečiem v starom dobrom sporáku na drevo (čo v tvojom prípade pravdepodobne nie je možné)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@mortycia určite 2 hákový... s 1 ti to spraví menší chleba, a môže horšie premiešať... Aj keď budeš mať len jednu dieru, ale podľa mňa sa to neoplatí... Radšej 2 dzúry, a dobrý chleba
nejako nám to nechce kysnúť poriadne a keď už chcem domáci chlieb, tak si ho zamiesim a upečiem v starom dobrom sporáku na drevo (čo v tvojom prípade pravdepodobne nie je možné)
ale dvojhákovú určite, tú jedno nie
ja proste tie umeliny pilinové nestávim
Moulinex je najlepšia značka.......ale nie moc lacná verzia
ak ste riadni jedáci tak odporúčam Homebread XXL, máte až 1,5 kg chleba
plus v nej urobíš marmeládu, cestoviny, 9 druhov chleba a bábovku/muffin (taký v tvare toho chleba, ale na tvare nezáleží, či?)
@flemi Moulinex tiež uprednostňujem, mám s tým dobré skúsenosti a skôr som natrafila na MOULINEX Home Bread Baguette, to sa u nás využije asi viac