pekný a škaredý? si to mu dal.. každý je krásny.. taký aký je.. na každom je niečo pekné.. neznášam také povrchné vnímanie ľudí na krásnych a tých nie krásnych.. a potom ako tuto na birdzi jedno 11 ročné dievčatko.. krásne.. si myslí že je škaredá lebo jej to pár sprostých ludí povedalo.. spamätajte sa prosím..
no väčšina si zo mňa uťahovala a tá druhá je zadaná tak asi tak... ale že by som mal stým problém skorej idem na to pomalšie a otukavám si dotyčnú ako reaguje potom sa rozhodujem... ale nejako neviem už mi to je jedno...
najprv dotycnu osobu "otestujem " poznal som niekolko peknych bab ,ale po blizsom "pozorovani" som zistil ,ze to je pica na en-tu a tym to bolo vyriesene
a teraz nieco zo zivota....3/4 roka som bol sam a mali sme telesnu s kozmetickami....a casto som ich stretaval...a na konci roka som sa dozvedel ze polovicka z ich triedy,co bolo asi 12, ma chcela....takze kto sa boji...
tak bolo ich tam vela kociek,jednu som dostal.ale ide o to ze ja som ich balil ale oni ani jedna.nejako sa neodvazili....a ja som bol celu tu dobu sam....takze aj diec´vcata by sa mali snazit,nielen chlapci. =:c)
hh, tak náhodou, svoju milovanú polovičku som zbalila ja, lebo on sa strašne hambil ... čiže niekto môže mať strach z odmietnutia, výsmechu, nízke sebavedomie aj keď je to úžastnž človek, môže si myslieť, že dotyčný/á je zadaná, na neho príliš pekná atď ... dôvodov je veľa.
ale ja rada riskujem, čiže nemám problém sa prihovoriť opačnému pohlaviu ako prvá
sebavedomie niekedy prerasta v EGO vies? a to je uz vtedy mierne napicu a moze sa stat, ze vysoke EGO z nicoho nic ukrutne opadne, ked sa mu niekto vysmeje a posle ho v pic...
Môj pekný, aj ja mám s tým občas problém a aj môj kamarát, ktorý je fakt estetický, hoci my si o sebe nemyslíme až tak veľa. Ale tiež mám pocit, že sa nás dievčatá akosi stránia. Síce prejavia záujem, ale ak chceme ísť do vzťahu, cúvnu. Ale možno je chyba aj v nás, pretože tie iniciatívne väčšinou nechceme.
Tak jednoducha otazka.. Ked na to ideme racionalne, mudra zenska povacsine nechce toho najkrajsieho chlapa, lebo vie, ze je v tomto pripade jej potencionalny priatel vo vaznom ohrozeni zvysku zenskej populacie . (So stupajucou krasou stupajuci zaujem - teda, podla prvotneho dojmu.)
Este nedávno som nepísala chlapcom...no potom mi jeden napísal, že keď nevyskúšam, nenapíšem, neozvem sa tak nič nezistím a možno viac možností už nebude...
Mam 15 rokov a poznam o pol roka mladsie krasne a hlavne mile dievca ktore ma vlastnu partiu inych kamaratou stretavame sa ked vencime psikou ale problem je ten ze som strasne hanblivy a niesom vobec pekny a teraz vazne vnimam sa tak pretoze taky som ale nie pre moje sebavedomie.
Co sa tyka toho dievcata je pre mna dokonala az moc dobra a neviem co dalej ci sa mam vzdat nadeji alebo to mam skusit na druhej strane sa bojim ze ma vysmeje a strapnim sa pred celou skolou...Netusim ako ju oslovit zaujat je mi jasne ze mojim zovnajskom nie tak vas prosim poradte mi pretoze ja ju fakt milujem ale ona o tom netusi dal by som za nu vsetko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Pretože si nevyberajú len podľa toho, ako dotyčný vyzerá, ale aj podľa toho, aký je?
ale ja rada riskujem, čiže nemám problém sa prihovoriť opačnému pohlaviu ako prvá
Co sa tyka toho dievcata je pre mna dokonala az moc dobra a neviem co dalej ci sa mam vzdat nadeji alebo to mam skusit na druhej strane sa bojim ze ma vysmeje a strapnim sa pred celou skolou...Netusim ako ju oslovit zaujat je mi jasne ze mojim zovnajskom nie tak vas prosim poradte mi pretoze ja ju fakt milujem ale ona o tom netusi dal by som za nu vsetko...