Myslíte si, že bohatý človek nemôže byť šťastný? Že chudobný človek je šťastnejší ako bohatý? A že peniaze kazia charakter človeka? Sú peniaze potrebné k šťastiu? Ja osobne si myslím že peniaze sú potrebné dosť, len som sa stretla už s mnohými rozličnými
tak za peniaze si lasku, priatelstvo ani zdravie nekupiš... ale to neznamena, že ak je niekto bohatý, je nutne nešťastný bez priatelov a tak.
a charakter, ano pokazia ak to niekomu stúpne do hlavy že je bohaty.... ale nie každy bohaty je "zly"...skôr si myslím, že tí menej bohatý len závidia a tak vidia "zlý charakter" , lebo niekto iný má na to čo iný nie.
takže to či je človek šťastny nezavisí len od toho či má peniaze alebo nie. ale ak má je mu lepšie . a ak má aj peniaze aj lasku je mu najlepšie
Podľa mňa bohatý človek môže byť v pohode šťastný. A chudobný človek nemusí byť šťastnejší ako bohatý. Stále záleží na tom, akí sme vo vnútri, aké máme myšlienky, koľko máme záľub a vecí čo nás robia šťastnými. Peniaze kazia charakter človeka - s tým súhlasím, ale nie zase všetkých, iba nejakej skupinky ľudí. A myslím že šťastný sa dá byť aj bez peňazí, ale keď je zase dakto úplne bez peňazí, je skor smutný a strachuje sa, ale peniaze niekedy tiež zapríčnia šťastnú náladu
peniaze sú veľmi potrebné, ja si myslím, že aj rôzni bezdomovci, ktorí nemajú peniaze a niekto by povedal, že sú šťastní lebo majú čučo a možno cigarety, nie sú spokojní s tým, ako žijú a chceli by peniaze, aby mali bývanie atď.
čo sa týka šťastia, závisí to podľa mňa od množstva problémov alebo od osamelosti- vtedy je človek nešťastný. takí sa nachádzajú aj v milionárskych aj v chudobnejších vrstvách obyvateľstva. nezávisí to od peňazí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Teraz ich mám a môžem si dovoliť kadečo, no moju situáciu ohladom "šťastia" to taktiež nezmenilo. Peniaze na to majú konkrétne u mňa minimálny vplyv.
Je to ale u každého individuálne.
a charakter, ano pokazia ak to niekomu stúpne do hlavy že je bohaty.... ale nie každy bohaty je "zly"...skôr si myslím, že tí menej bohatý len závidia a tak vidia "zlý charakter" , lebo niekto iný má na to čo iný nie.
takže to či je človek šťastny nezavisí len od toho či má peniaze alebo nie. ale ak má je mu lepšie . a ak má aj peniaze aj lasku je mu najlepšie
ich nedostatok takmer vždy
inštinkt prežitia nám káže, hromadiť to, vďaka čomu prežijeme
v dnešnej dobe sú to peniaze
čo sa týka šťastia, závisí to podľa mňa od množstva problémov alebo od osamelosti- vtedy je človek nešťastný. takí sa nachádzajú aj v milionárskych aj v chudobnejších vrstvách obyvateľstva. nezávisí to od peňazí.
si pis, ze bude!