no ja som bol brigadovat v jednej nemenovanej predajni (cize Metro) v Ivanke.... a mal som na starosti vykladanie mäsa z mrazniciek velkych ako izba do regalov.... no a ja si vykladam a zrazu vidim normalne ze klokanie stehna, konsku drzkovu tak isto a
No a co na tom? U nas netypicke, ale v niektorych koncinach sa to je. Tak preco nie? Je to maso ako maso a keby ti to niekto naserviruje a nepovie ti co to je zjest to a este si mozno aj pochutnas....
I ked niektore "druhy" masa by som nejedel ani ja... vlastne ja nejem vacsinu
Prosim vas netrepte. co je na konovi zle? Vsak konske maso je ciste. ten hocico nezje. Dlho som nejdel konsku salamu ale je inak fakt dobra.
Pstros? A co tak kura? Pre niekoho je to odborne.
Ked vam kuchar spravi dake maso v restauracii tak ani neviete z coho to je. ja by som to jedol preco nie? taky pstros moze celkom dobre chuti mozno ako kura. A psa by som asi tiez nejedol. Ale nikdy nehovor nikdy
ja som to jedla, priznávam. krokodíla, pštrosa, kenguru myslím...ale to boli fakt maličké porcie na ochutnávku, 1-2-3 sústa. a nejdem sa preto zabiť...
V kazdej krajine je to ine.Ako mozes povedat ze je zvratene ked ulovia klokana pre maso? Ved u nas sa lovi jelenia alebo srncia zver napriklad! Oni mozu povedat ze zase my sme zvrateny... treba to brat aj z tejto stranky
čo je na tom také zvrátené že jedia psov a klokonov a pštrosov .. majú to premnožené, tak to strielajú ako škodnú .. ja by som okoštoval, ako to chutí .. každé mäso na tanieri je dobré a je jedno z čoho je ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tak takemu ako slimakom a chobotniciam a morskym priserkam sa nebranim sak co na zapade sa z toho bezne vari
A konská saláma je veľká pochúťka. Vraj.
I ked niektore "druhy" masa by som nejedel ani ja... vlastne ja nejem vacsinu
Pstros? A co tak kura? Pre niekoho je to odborne.
Ked vam kuchar spravi dake maso v restauracii tak ani neviete z coho to je. ja by som to jedol preco nie? taky pstros moze celkom dobre chuti mozno ako kura. A psa by som asi tiez nejedol. Ale nikdy nehovor nikdy
it´s all about money. pravda.
ja papam iba kuracie, to je naj
ale tiež sa zamýšľam, prečo kačky, husi, kuratá, prasce, kravy bežne jeme a všetko iné nám príde choré.
okrem toho, ja na 99% preferujem kuracie...ale neposkladám sa z toho, keď som vtedy mala na tanieri iné mäso...