a hej , nevie vobec ale vobec spievat ... ludia co to olikeovali bud su hluchy alebo nemaju trocha ten sluch taky ze pocuju ze to je hrozne falosne oooh god
tato kocena zacala tak ze bola den na twitteri top trend.a vsetic sa z nej smiali ze ubohost. potom bola ako top trend druhy den, potom 10 dni a zrazu sa zacali objavovat fanusikovia, zacali ju volat na prve rozhovory a teraz,viola, celebrita. dokaz toho ze aj zla reklama je reklama
@etelnair clovek pocuvaj ! lezies mi na nervy drbnutimy poznamkami ktore ani nevies doslovne prelozit ... ja som neni stroj ze sa nepomilim ... hladal som iba nazov pesnicky nie interpreta ...
@etelnair hm , hej , gramatika mi nikdy nesla ... ale islo o myslienku co som ti chcel povedat.. ale ty si sa z toho vedel vykorculovat iba tak ze si nenapadne zmenil temu ze "ach ta moja gramatika" .. ty si asi vsetku mudrost sveta pozral ked si tak mudry
@etelnair tak som jej musel mat pre seba hromadu kedze ked rozpravam (nie ked pisem) vyzeram celkom inteligentne aj ked dokopy mam rozum len na spravanie sa =D
pretoze cim je vacsia sracka je to viac trapne, tym je to popularnejsie sami si za to mozeme. presne tak isto vdaka tebe uvidia toto dalsi ludia a stane sa to este popularnejsim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
2 565 871-krát „Nepáči sa mi to“
Asi posledné dobré čo odtial vzišlo je Guns n roses.
Smutné.
troska v inej verzii ale nevie zaspievat niiic
tak ako, to je jasne ze nevie spievat a fakt ma asi nejakych bohatych rodicov co jej ten klip isto zaplatili
smutne...
Stop! Vaše správanie môže byť považované inými používateľmi ako nepríjemné, alebo urážlivé.
drbnutymi*
nepomylim*
lepšie ako originál, o veľa