ex je "atómová energia". Môze urobit vela dobrého, ale ak sa dve kritické mnozstvá uranu dostanú prílis blízko seba mimo reaktora (cize manzelstva), môze to narobit vela skody. Aby nám atómová energia slúzila, musíme striktne zachovávat bezpecnostné predpisy. Nuz, pravda, je to iba prirovnanie.
Teda telesné prejavy náklonnosti sú dovolené a správne, ale majú byt regulované vyssie spomenutymi princípami. Nehovorí sa o "ziadnych" bozkoch, ale nevhodnych bozkoch, nehovorí sa o "ziadnych" objatiach, ale o dhych objatiach, nehovorí sa o ziadnom tanci, ale o tanci "na telo".
Partneri si majú sami povedat, kde majú problémy, aby si vzájomne pomohli vyhnút sa hriechom. Tiez, ak niektorá situácia alebo cinnost párkrát priviedla niektorého k pohlavnému vzruseniu, hoci tam nebol najmensí zly úmysel, treba sa jej v budúcnosti vyhnút.
jj gladiaror - pieseň čiernych vrán...a tiež by som chcela aby sa tie slová čo obsahuje vyplnili...no bohužiaľ asi nie...ble nemyslieť na to..príde to samo keď to najmenej čakáš
@murderdolls1 nie si sama kto je nestastne zalubeny a ta pesnicka sa mi velmi paci to by bola riadna romantika keby mi daky chalan zaspieval zalubenu pesnicku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Teda telesné prejavy náklonnosti sú dovolené a správne, ale majú byt regulované vyssie spomenutymi princípami. Nehovorí sa o "ziadnych" bozkoch, ale nevhodnych bozkoch, nehovorí sa o "ziadnych" objatiach, ale o dhych objatiach, nehovorí sa o ziadnom tanci, ale o tanci "na telo".
Partneri si majú sami povedat, kde majú problémy, aby si vzájomne pomohli vyhnút sa hriechom. Tiez, ak niektorá situácia alebo cinnost párkrát priviedla niektorého k pohlavnému vzruseniu, hoci tam nebol najmensí zly úmysel, treba sa jej v budúcnosti vyhnút.
viac tu
» redemptoristi.kske.sk/Q%20051-100/079...
Gladiator ze? nazov si nespomeniem..
@5