Ano, keď som si s ním písala bol uplne dokonalý, najlepší a najúžasnejší človek akého som kedy mala možnosť spoznať, keď som ho prvý krát videla, prišla som na to, že sa mýlim, a že je ešte lepší než som si myslela dovtedy. Už je to rok čo ho poznám, a stále je lepší a lepší, aj keď má aj chyby, ale práve tie ho robia tak úžasným človekom
Iba jedného takého človeka poznám. A som ním Ja milujem sa od kedy som si uvedomila že proste nikto lepší nebude a nikoho nikdy viac milovať nebudem a odtvedy už ani nikoho nepotrebujem.
@momoglamorous a ty nemas mozog, gaga je jedna z najvacsich sraciek hudobneho priemyslu za poslednych 200 rokov, a za to ze je par debilov co ju este obdivuju neznamena ze nieco dokazala
@flysser hudobnych sraciek? odporucam ti pozriet si akekolvek live vystupenie...je jedina, co drzi pop na urovni
par debilov? tym myslis asi miliony fanusikov, bola najlajkovanejsou zenou na FB, najviac nasledovanejsou na twitteri a ze nic nedokazala? za 3 roky na scene ziskala 300+ oceneni a vlastni neviem kolko grammy
snad ako jediny umelec ma vlastnu socialnu siet...a nepoznam ziadneho ineho umelca, ktory sa zaujima v takej miere o fanusikov a robi nieco dobre pre spolocnost
nemala som v umysle sa navazat, ani brat nikomu nazor, ale ked vidim, ako niekto pise podobne irelevatne picoviny, tak mi je z toho celkom zle
@hajzelodkosti a ty mas, co picovat na inych, ze sa navazuju prostrednictvom for kludne to rob, ale neser si do huby
ano, pomaha, toto hovori za vsetko a tiez za tvoje IQ, ked is myslis, ze vsetko robi kvoli peniazom, alebo neviem akym inym faktorom, to nie su len obycajne vztahy s verejnostou, ako si myslis a je ti zbyotcne nieco vysvetlovat, fanusik nie si a ani to nikdy nepochopis s tolkou davkou arogancie, s ktorou sa tu prezentujes
@momoglamorous nie robi to pre dobre slovo, kebyze mi toto povie 14 dievca, chapem, beriem, ale 20 rocne? Vlastne co sa da ine od teba cakat. Uz len taketo sracky. Tebe kto co natlaci to zeres.
@hajzelodkosti co to ma spolocne s vekom? chces ma nazvat deckom, lebo sa mi paci, ked niekto bojuje proti sikane, odsudzovaniu kvoli odlisnosti, nenavisti, arogancii...? ja si viem utvorit vlastny nazor vo vsetkom, nedam sa nikym ovplyvnit aj ked ide o malickosti (to by moj zivot vyzeral dost odlisne) a sam si zjavne na urovni dietata, ked tomu nechapes
@hajzelodkosti picu rozumies mne je ukradnuty cely unicef a vsetky organizacie, mna si ziskala jedine gaga a sposob, akym to podala, inak by som skoncila tam, kde nechcem
@momoglamorous to nebol vtip, iba mi to proste nepríde najvhodnejšie ju označovať za ženu .."a snaď ako jediný umelec má vlastnú sociálnu sieť?" to bud nerozumieš pojmu sociálna sieť, alebo pojmu umelec (to skôr, lebo označovať gagu za umelca je znehodnotenie slova umelec
@momoglamorous tak to hej... to si zasluzi Gaga vdaku.. lebo ak by ta teda takto nezachranila ako pises.. tak to pak neviem co za picu by si uz len pak musela byt...
@momoglamorous teraz ma urážaš, lebo ja som urazila jediného umelca na svete, ktorý je silno úslužný pre spoločnosť? no prepáč, ale tým si len sama dokázala svoju debilitu.
@robitusin ano urazam, lebo sama si kydat na osobu, ktoru by predomnou radsej nikto urazat nemal, ako ty na mna, tak aj ja na tebe...necit sa ako ukrivdena chudinka
ja poznám človeka, ktorého nesmierne obdivujem a niekedy by som chcela byť taký dobrý človek, ako je on...aspoň sčasti.
a tiež poznám niekoho, na kom som doteraz nenašla nič zlé.
dokonalosť nechajme bokom, lebo aj tá je relatívna (zvyčajne). čo sa týka ľudí, poznám takých, ktorých si už neviem predstaviť, že by boli ešte lepší. a som rada
@momoglamorous tak ked napíšeš takúto kktinu (alebo hocijaku inú) verejne na fórum, logicky môžeš očakávať aj negatívne reakcie. necítim sa ja nijako, len je trochu z cesty začať kydať na mňa, keď ja len vyjadrujem svoj názor. rozumný človek by si asi obhajoval svoj argument (ktorý tebe už asi došiel ohľadom pani gagy) a neznížil sa na hentaké trápne urážanie.
@momoglamorous ze ty si jeden z tych ludi ktori pisu listy do markizy aby odkazali romanovi juraskovi ze je dobry moderator a ako sa na neho tesis v kazdom telerane?
clovek si svojho partnera vždy idealizuje - potom v konfrontacii s realitou sa clovek castokrát nestačí diviť ako málo môžu mať dvaja ľudia spoločné...
Ono je to relevantné. Môže ti prísť niekto dokonalý aj keď si uvedomuješ jeho chyby, ale proste bez nich by to nebolo ono. Tak takým spôsobom je dokonalých viacero ľudí, teda, ja ich vidím viacero..
No premna je moj chlap dokonaly uz od detstva som bola donho blazon zalubila som sa az po usi a vdaka tomu,ze sa aj tak dlho pozname sme zacali spolu nieco mat a teraz sme spolu premna je s nim vsetko dokonale aj ked ma svoje muchy ale aj s muchami je dokonaly
@flysser praveze ja sa chcem vo vsetkom odlisovat, vobec neficim na dnesnej hudbe
ako preboha mozes porovnavat gagu s JB? " stavim,ze si ju nikdy nevidel vystupovat nazivo, takze podla coho to mas sudit? je obrovsky rozdiel v tom, ked natoci video a ma nazivo vystupenie, myslela som si, ze bude jedna z dalsich tuctovych popovych hviezdiciek a uplne ma prekvapila a urcite aj mnoho dalsich
a ja praveze neznasam dnesnu hudbu, ako som uz spominala, gaga je jedina z popovych umelcov, ktory za nieco stoja...a niekedy pri zivom vystupeni aj pochybujem, ci vlastne nepatri skor do rocku/punku/blues nez popu
"Pop alebo pop music je hudobný žáner. Popové skladby sa spravidla skladajú zo slôh a refrénov s predvídateľnou štruktúrou. Texty sú nenáročné, opakujúce sa témy. Popové skladby bývajú komponované, nahrávané a vydávané obyčajne (!) s cieľom komerčného úspechu. (!)"
"Populárna hudba v užšom zmysle slova je hudba prevažne 20. a 21. storočia, ktorá na rozdiel od tzv. vážnej hudby je určená širokým masám poslucháčov ! (ako „spotrebný tovar“) ! "
Už len to že má vlastný parfum a podobné kraviny svedčia o tom, že jej ide len o to sa predať. A to že zabrnká slabším jedincom na nervy tým, že si vedľa seba posadí kripla, ešte nič neznamená. Hlavne nie v tom , čo by mal byť jej hlavný zámer a čím sa prezentuje. Hudba. To s tým proste nemá nič spoločné.
Rovnako sa snaží "šokovať" tým, že sa oblečie do masa alebo si pusti umelu krv z hrude . Dafuq ? Taketo veci tu uz davno boli, ked ona este srala do plienky . Nie je to nic svetoborne ani prevratne na to, aby z toho ludia tak saleli.
Neberiem nikomu vkus , kľudne si to počúvaj ďalej. Je to tvoje vec...ale vyslovene ma obťažuje keď niekto verejne povyšuje uplne obyčajneho človeka na Boha len na základe pár povrchných, dobre vypočítaných a sto-krát otrepaných činov.
@momoglamorous ja som ti uz povedal preco nie, hluchy nie som, spievat vie, ako vie spievat dalsich XY spevakov na svete...pytam sa co je ten dalsi dovod preco by mala byt special ?
@imoceans na co ti je dovod, ked ho stale popieras? uz som sa o tom zmienila vo viacerych komentoch
lady gaga je jeden z mala popovych umelecov, ktory nespieva na playback, ma uzasny silny cisty hlas, popri speve dokaze aj tancovat a stale vladze s dychom, co som u ziadneho spevaka nevidela...staci mi vidiet nejake nazivo vystupenie a este k tomu akusticke a mam husiu kozu, dalej jej vystupenia sa niekedy podobaju aj skor na muzikal, lebo maju nejaku scenu a nechyba im umeleckost (napr. paparazzi z VMA 2009 alebo love game&poker face z much music awards 2009 a mnoho dalsich, tieto dve su moje naj)
dalej ma originalny imidz a nie, nie je gycovy, ani nedomysleny a nevyzera, ze na seba hadze veci bez rozmyslu
potom ako som uz spominala je to aj osoba, ktora sa velmi zaujima o svojich fanusikov a snazi sa robit nieco pre spolocnost a bojovat proti jej zakorenemu nazoru, nepoznam celebritu, ktora by mala vacsi zaujem o jej fanusikov
a dalej je to aj obrovska osobnost, zasluzi si vela respektu a obdivu, mam rada jej nazory na vsetko, celkovo na zivot atd...a urcite pomohla mne aj vela dalsim inym ludom a naucila ich zopar veci (aspon ja to tak beriem) mam dost dobrych ludi, v mojom okoli, na ktorych mi zalezi a mame sa navzajom radi, ale nikto z nich mi nedal tolko, co gaga a to nesrandujem, ani ju nemusim poznat osobne a vobec to nesuvisi s tym, ze ona ani nevie, ze existujem
a ked zhodnotim vsetky tieto faktory, tak mi z toho vychadza najneobycajnejsi umelec dnesnej doby
aky velky mas prehlad v umeni, ked gagu vyhlasis za najneobycajnejsieho umelca doby? ci si vyberala len z tych par co poznas, ktori su zhodou okolnosti tak propagovani, ze nepoznat ich je problem?
lebo ked vychadzas z kriterii ako "nepoznam celebritu, ktora by mala vacsi zaujem o jej fanusikov" tak bude zaver ovplyvneny len tvojim poznanim a tym padom prudko osekany
to jak keby som isiel vyberat ja najlepsieho golfistu doby, alebo najzvlastnejsieho, alebo ine naj
idem teraz prec, napisem ti potom este nieco viac k tomu, kludne mi sem hod co si o tom myslis
veci co boli popisane predtym som necital, len @105
@etelnair poznas nejake ine komercne ocenenie ako VMA, grammy alebo EMA? gaga ma zo vsetkych celkom slusnu zbierku, len na poslednych EMA dostali ceny taki, ktori si ich ani nezasluzia...
@momoglamorous preco ale potom komercne ocenenia a aku maju vahu ked vravis ze nevyberas len z vrcholu rebricka, ale z umelcov v zanri ako takych (co beriem ako plus pokym je ten rebricek vyjadrenim skor kvantity nez kvality)
@etelnair poviem to inak: nemam moc rada komercnu hudbu, ani vacsinnu komercnych umelcov a prave preto ma gaga zaujala svojou neobycajnostou a myslim si, ze je jedina, ktora drzi pop na urovni, inak je to dost o hovne
a tam nejde o to, ze to su komercne ocenenia, myslim, ze to su aj jedine ocenenia, ktore sa nejako eviduju a taktiez to ide dolu vodou, kedze JB vyhral best male a 1D best fans pop byval lepsi tak pred 5-6 rokmi, teraz uz nie
@momoglamorous ... trochu fanatické reči a nezaujímam sa o Gagu, ale videla som pár videí z koncertov, a nie, nepríde mi to vôbec úžasné, podľa mňa je to skôr nechutné a lacné ... no offence.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
A teraz neviem,okrem mňa asi nik už ...
par debilov? tym myslis asi miliony fanusikov, bola najlajkovanejsou zenou na FB, najviac nasledovanejsou na twitteri a ze nic nedokazala? za 3 roky na scene ziskala 300+ oceneni a vlastni neviem kolko grammy
snad ako jediny umelec ma vlastnu socialnu siet...a nepoznam ziadneho ineho umelca, ktory sa zaujima v takej miere o fanusikov a robi nieco dobre pre spolocnost
nemala som v umysle sa navazat, ani brat nikomu nazor, ale ked vidim, ako niekto pise podobne irelevatne picoviny, tak mi je z toho celkom zle
nikdy sa to nedozvedel
ano, pomaha, toto hovori za vsetko a tiez za tvoje IQ, ked is myslis, ze vsetko robi kvoli peniazom, alebo neviem akym inym faktorom, to nie su len obycajne vztahy s verejnostou, ako si myslis a je ti zbyotcne nieco vysvetlovat, fanusik nie si a ani to nikdy nepochopis s tolkou davkou arogancie, s ktorou sa tu prezentujes
@drejka vsak totok, este ked mi povie, ze unicef pomaha tak skacem z okna.
ja poznám človeka, ktorého nesmierne obdivujem a niekedy by som chcela byť taký dobrý človek, ako je on...aspoň sčasti.
a tiež poznám niekoho, na kom som doteraz nenašla nič zlé.
dokonalosť nechajme bokom, lebo aj tá je relatívna (zvyčajne). čo sa týka ľudí, poznám takých, ktorých si už neviem predstaviť, že by boli ešte lepší. a som rada
Ale vážne, taký človek neexistuje.
co jaaa viem, nepoznam dokonaleho cloveka
a tak..nestretla som ešte dokonalého človeka. ebo každýý mááá chyby...väčšie...menšie.
ako preboha mozes porovnavat gagu s JB? " stavim,ze si ju nikdy nevidel vystupovat nazivo, takze podla coho to mas sudit? je obrovsky rozdiel v tom, ked natoci video a ma nazivo vystupenie, myslela som si, ze bude jedna z dalsich tuctovych popovych hviezdiciek a uplne ma prekvapila a urcite aj mnoho dalsich
a ja praveze neznasam dnesnu hudbu, ako som uz spominala, gaga je jedina z popovych umelcov, ktory za nieco stoja...a niekedy pri zivom vystupeni aj pochybujem, ci vlastne nepatri skor do rocku/punku/blues nez popu
keby neexistoval, nechodila by som s ním
@flysser
@hajzelodkosti
Nielenže ste krásne Offtopic ale navyše zbytočne trieskate do klavesnice a ja vlastne teraz tiež
Len tak mimochodom , vieš čo je pop ?
"Pop alebo pop music je hudobný žáner. Popové skladby sa spravidla skladajú zo slôh a refrénov s predvídateľnou štruktúrou. Texty sú nenáročné, opakujúce sa témy. Popové skladby bývajú komponované, nahrávané a vydávané obyčajne (!) s cieľom komerčného úspechu. (!)"
"Populárna hudba v užšom zmysle slova je hudba prevažne 20. a 21. storočia, ktorá na rozdiel od tzv. vážnej hudby je určená širokým masám poslucháčov ! (ako „spotrebný tovar“) ! "
Už len to že má vlastný parfum a podobné kraviny svedčia o tom, že jej ide len o to sa predať. A to že zabrnká slabším jedincom na nervy tým, že si vedľa seba posadí kripla, ešte nič neznamená. Hlavne nie v tom , čo by mal byť jej hlavný zámer a čím sa prezentuje. Hudba. To s tým proste nemá nič spoločné.
Rovnako sa snaží "šokovať" tým, že sa oblečie do masa alebo si pusti umelu krv z hrude . Dafuq ? Taketo veci tu uz davno boli, ked ona este srala do plienky . Nie je to nic svetoborne ani prevratne na to, aby z toho ludia tak saleli.
Neberiem nikomu vkus , kľudne si to počúvaj ďalej. Je to tvoje vec...ale vyslovene ma obťažuje keď niekto verejne povyšuje uplne obyčajneho človeka na Boha len na základe pár povrchných, dobre vypočítaných a sto-krát otrepaných činov.
sam vies, ze su srackovi popovi umelci, ale aj umelci na urovni, ku ktorym patri napr. MJ ale aj gaga
V tom mas pravdu ze su aj ovela horsi popoví umelci. Ale to moj nazor na pop ako taky nemeni.
Len som chcel povedat, calm down ,Gaga its nothing special in general.
lady gaga je jeden z mala popovych umelecov, ktory nespieva na playback, ma uzasny silny cisty hlas, popri speve dokaze aj tancovat a stale vladze s dychom, co som u ziadneho spevaka nevidela...staci mi vidiet nejake nazivo vystupenie a este k tomu akusticke a mam husiu kozu, dalej jej vystupenia sa niekedy podobaju aj skor na muzikal, lebo maju nejaku scenu a nechyba im umeleckost (napr. paparazzi z VMA 2009 alebo love game&poker face z much music awards 2009 a mnoho dalsich, tieto dve su moje naj)
dalej ma originalny imidz a nie, nie je gycovy, ani nedomysleny a nevyzera, ze na seba hadze veci bez rozmyslu
potom ako som uz spominala je to aj osoba, ktora sa velmi zaujima o svojich fanusikov a snazi sa robit nieco pre spolocnost a bojovat proti jej zakorenemu nazoru, nepoznam celebritu, ktora by mala vacsi zaujem o jej fanusikov
a dalej je to aj obrovska osobnost, zasluzi si vela respektu a obdivu, mam rada jej nazory na vsetko, celkovo na zivot atd...a urcite pomohla mne aj vela dalsim inym ludom a naucila ich zopar veci (aspon ja to tak beriem) mam dost dobrych ludi, v mojom okoli, na ktorych mi zalezi a mame sa navzajom radi, ale nikto z nich mi nedal tolko, co gaga a to nesrandujem, ani ju nemusim poznat osobne a vobec to nesuvisi s tym, ze ona ani nevie, ze existujem
a ked zhodnotim vsetky tieto faktory, tak mi z toho vychadza najneobycajnejsi umelec dnesnej doby
aky velky mas prehlad v umeni, ked gagu vyhlasis za najneobycajnejsieho umelca doby? ci si vyberala len z tych par co poznas, ktori su zhodou okolnosti tak propagovani, ze nepoznat ich je problem?
lebo ked vychadzas z kriterii ako "nepoznam celebritu, ktora by mala vacsi zaujem o jej fanusikov" tak bude zaver ovplyvneny len tvojim poznanim a tym padom prudko osekany
to jak keby som isiel vyberat ja najlepsieho golfistu doby, alebo najzvlastnejsieho, alebo ine naj
idem teraz prec, napisem ti potom este nieco viac k tomu, kludne mi sem hod co si o tom myslis
veci co boli popisane predtym som necital, len @105
a taktiez hovorim aj o popovej sucasnej scene, kde si duplom dovolim prehlasit za najlepsiu umelkynu
a tam nejde o to, ze to su komercne ocenenia, myslim, ze to su aj jedine ocenenia, ktore sa nejako eviduju a taktiez to ide dolu vodou, kedze JB vyhral best male a 1D best fans pop byval lepsi tak pred 5-6 rokmi, teraz uz nie
je to uplne subjektivne...