Koľko máte pesničiek v mobile? Aké najčastejšie prehrávate? Ktorý interpret/skupina má najväčšie zastúpenie? Čo najradšej počúvate? Počúvate hudbu každý deň? Pri akej príležitosti?
1. asi 400+
2. nebudem vypisovať
3. kali, levo, luger, adams, nightcore, the gazette...
4. ↑
5. jj každý deň
5. ked mám chuť tak vždy, aj ked sa učím občas a ked som na fb abo tak tak mám pustení niečo v pozadí
V mobile mám 35 pesničiek. Mám tam Horkýže Slíže, Sám Sebou, Posol Vlasti, Projekt Vandal, RozpoR, Revolta, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire, Kandráčovci, Kollárovci. To je všetko.
1. 865
2. mobil pise, ze system of a down a medial banana, i ked v poslednej dobe pocuvam sentimentalne zmesky
3. SOAD, him, offspring, medial banana, bob marley
4.kazdy den. vzdy, ked sa da
V mobile mám asi 920 pesničiek, hudbu počúvam na mptrojke a aj na počítači. Najmä Queen, Stounov a Sinatru
Sám som bol prekvapený aké su dnes lacné microSD karty 8 GB v nayi stojí 6€.
1.191
2.vraj Wisin & Yandel - Algo Me Gusta De Ti ft. Chris Brown, T-Pain ale to je z istého dôvodu bola to naša pesnička s bývalým teraz ju už nemôžem ani počuť....
3. všeličo od Jason Derulo,Chris Brown,Rihanna,Beyonce,David Guetta až po nejakíé songy od Biebera
4.každý deň keď nemám čo robiť ako cesta do alebo zo školy.....
Mám ich tam len niečo okolo 190, pretože mám vo zvyku si pesničky triediť. Momentálne mám v mobile na 1. mieste L'exquisite Douleur a najviac pesničiek tam je zrejme od Parkway drive. Pesničky počúvam pravidelne každé ráno v autobuse a zvyknem aj po škole cestou domov alebo proste hocikedy, keď sa nudím.
250 - 300 cca a medzi top 25 mi tam píše že Separ , Demonologia , Kontafakt , Shaggy jedna pesnička Ektor tam je a Collie Buddz a Machine Gun Kelly tychto mam medzi top25 podla mojho prehravacu , moze byt
1. 525 songov
2. Ektor - Number one
Soundtracks Moulin Rouge - El Tango de Roxanne
Daniel Landa - Blaničti
3. najčastejšie asi Soundtracky z filmov
4. najradšej? ťažko povedať podľa nalady od važnej hudby
cez rock metal až po rap dubstep a podobne
5. áno každy deň
6. vždy keď to je možné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
opisovat rebricky sa mi fakt nechce
mam tam len hardstyle, hardcore a nejaky dnb...
a pocuvam kazdy den v robote
2. nebudem vypisovať
3. kali, levo, luger, adams, nightcore, the gazette...
4. ↑
5. jj každý deň
5. ked mám chuť tak vždy, aj ked sa učím občas a ked som na fb abo tak tak mám pustení niečo v pozadí
2. mobil pise, ze system of a down a medial banana, i ked v poslednej dobe pocuvam sentimentalne zmesky
3. SOAD, him, offspring, medial banana, bob marley
4.kazdy den. vzdy, ked sa da
Sám som bol prekvapený aké su dnes lacné microSD karty 8 GB v nayi stojí 6€.
tie isté dokola
neviem, Manson, možno White Stripes
zavisí...
takmer každý deň
keď som na kompe/ležím v posteli/nudím sa
2.vraj Wisin & Yandel - Algo Me Gusta De Ti ft. Chris Brown, T-Pain ale to je z istého dôvodu bola to naša pesnička s bývalým teraz ju už nemôžem ani počuť....
3. všeličo od Jason Derulo,Chris Brown,Rihanna,Beyonce,David Guetta až po nejakíé songy od Biebera
4.každý deň keď nemám čo robiť ako cesta do alebo zo školy.....
2. Ektor - Number one
Soundtracks Moulin Rouge - El Tango de Roxanne
Daniel Landa - Blaničti
3. najčastejšie asi Soundtracky z filmov
4. najradšej? ťažko povedať podľa nalady od važnej hudby
cez rock metal až po rap dubstep a podobne
5. áno každy deň
6. vždy keď to je možné