Zdravím. Nevie niekto či sa dá stiahnuť plná (nie iba skúšobná verzia na 30 dní) Photoshopu CS 5? Som v tom nováčik, doteraz som si sťahovala iba tie oficiálne skúšobné verzie photoshopu ale teraz chcem už niečo navždy ale nedá sa to nainštalovať
@danieldevil máš pravdu! moja babka nevie predýchať nelegálny windows (zbytočne vysvetlujem, že originál je drahý )
pointa, čo som chcela povedať, ale je, že mi prišlo zbytočné to hovoriť, pretože jej je určite jedno, že to je na čierno, keď sa pýta, kde to stiahnuť, joj.
@danieldevil hlavne stupa pocet virusov, ktore su na strankach s crackmi. ja som bol vzdy obozretny pirat, ale aj tak som sa v poslednej dobe nevyhol kadejakym zakernostiam. naposledy, este na windowse, som crackoval phpstorm a do registrov mi naliezlo take svinstvo, ze tam ostalo aj po preinstalovani windowsu. a to vsetko, aby som nakoniec zistil, ze to mam ako student zadarmo. vtedy som si povedal, ze dost, ze od teraz ficim len na freeware/legalnom/studentskom softe. okrem fotosopu, no, oni nemaju radi studentov a su drahi.
@notme sem tam som niečo chytil aj ja ako mladší na Windowse, ale vždy som to nejako odstránil aj keď niekedy to bol fakt boj Teraz už som len na Macu, 99% softu mám legálneho. Ono Adobe práveže má rado študentov, majú tam cca 50-70% zľavy ale sú drahí samozrejme. Aj keď napr. CS2 je zadarmo.
@danieldevil tak ale 50-30% z ceny fotosopu je pre studenta, zvlast slovenskeho, stale riadna palka kazdopadne pocrackovane veci mam na wine, do jablka veru nic take pchat nejdem. pri mojom stasti by sa mi podarilo zavirit este aj toto, a to by som sa uz fakt obesil.
@blacknyan
Photoshop sa už nejaký ten rok kúpiť nedá. Namiesto toho vytvorili Creative Cloud a platí sa mesačný poplatok min. 12 € podľa toho aké programy bude obsahovať a podľa toho o aký typ licencie pôjde. Študentské sú lacnejšie ale nie je možné ich využívať na komerčné účely. » www.adobe.com/cz/creativeclou...
@danieldevil CS2 free je hoax...
Adobe iba pridalo na svoje stránky link, aby si ho mohli stiahnuť osoby, ktoré už danú licenciu majú. Ak ju nemáš a napriek tomu si to nejako nainštaluješ máš defacto nelegálnu verziu, ktorá sa od ten cracknutej o moc nelíši. Toto sa už riešilo niekoľko krát.
Problém nastáva ak budete grafiku, ktorú vytvoríte posúvať ďalej, tj. robiť to komerčne, keďže je vo výslednom produkte uložený sériový kód produktu, ktorý ste na úpravu použili. Kvôli tomu vystavujete zákazníka riziku a samozrejme seba tiež.
Odporúčam vyskúšať Gimp. Ak ste zvyknutí na photoshop, tak GimPhoto alebo GimShop...
Ak to človek nejde využívať na nejaké komerčné účely, nevidím zymsel si platiť 12e mesačne.
Na cracknutie nemusíš byť super mastä : D zvládla som to aj ja, zvládneš aj ty. : D Aneb si nájdi brata IT-čkara a si za vodou.
@Danieldevil Podla mna len rastie pocet debilkov co hejtuju ostatnych za stahovanie software ale pritom sami maju nastahovanie mnozstva filmov a hudby. Ale to sa im uz nepocita.
@dezolat v dnešnej dobe Spotify, Apple Music a podobných služieb už len málokto sťahuje hudbu a postupne to tak bude aj s filmami, pri službách ako Netflix
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
pointa, čo som chcela povedať, ale je, že mi prišlo zbytočné to hovoriť, pretože jej je určite jedno, že to je na čierno, keď sa pýta, kde to stiahnuť, joj.
Čo sa týka sťahovania, tak neviem či viac času zaberie použiť Google alebo založiť tu kvôli tomu fórum, len toľko k tejto otázke
Photoshop sa už nejaký ten rok kúpiť nedá. Namiesto toho vytvorili Creative Cloud a platí sa mesačný poplatok min. 12 € podľa toho aké programy bude obsahovať a podľa toho o aký typ licencie pôjde. Študentské sú lacnejšie ale nie je možné ich využívať na komerčné účely.
» www.adobe.com/cz/creativeclou...
@danieldevil CS2 free je hoax...
Adobe iba pridalo na svoje stránky link, aby si ho mohli stiahnuť osoby, ktoré už danú licenciu majú. Ak ju nemáš a napriek tomu si to nejako nainštaluješ máš defacto nelegálnu verziu, ktorá sa od ten cracknutej o moc nelíši. Toto sa už riešilo niekoľko krát.
Problém nastáva ak budete grafiku, ktorú vytvoríte posúvať ďalej, tj. robiť to komerčne, keďže je vo výslednom produkte uložený sériový kód produktu, ktorý ste na úpravu použili. Kvôli tomu vystavujete zákazníka riziku a samozrejme seba tiež.
Odporúčam vyskúšať Gimp. Ak ste zvyknutí na photoshop, tak GimPhoto alebo GimShop...
Na cracknutie nemusíš byť super mastä : D zvládla som to aj ja, zvládneš aj ty. : D Aneb si nájdi brata IT-čkara a si za vodou.