gimp...photoshop....ked nieco potrebujem len tak tak photofiltre....ale posledno udobou nic neuptavujem maximalne menim kontrast alebo davam do ciernobieleho alebo sepioveho odtienu
celkovo na grafiku Adobe photoshop, illustrator, in design ... a photoshop a stiahnuť ? je to platený soft takže iba nelegálne ale to nech si rieši každý sám keby už niekto veľmi chcel s niečím pomôcť tak 243 684 183 ale len vážne veci prosím xD
A akým spôsobom chceš upravovať tie fotky?? Pokiaľ ti treba napr. len otočiť, odstrániť červené oči, vylepšiť jas tak ti v pohode stačí aj Windows Fotogaléria, čo je vo Viste. (alebo si stiahni Windows Live Gallery ak máš XP)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
tak to musia byť poriadne úpravy čo?
Vsetko s grafikou si robim v PS. Ci uz sigy, upravy fotiek, ci veci pre potesenie
a si v tom dobrý? ... v tej úprave samozrejme !!
» www.birdz.sk/webka/jessiqa/f...
aa myslim ze to 2 je celkom dobre nie ?
photoshop cs3
Tu mas nejake moje prace. Ale je fakt co dobiehat...
sig:
a jedna vec ked som sa nudil:
plus včerajší hit z PS
1) si kokot
2) ja som neupravoval fotografiu, ja som vytváral grafiku
3) fotky som sa nedotkol, len použil ako podklad
napisal si, ze vo fotosope, ale nedavno si sam pisal (aj cez ts, aj na fore), ze fotosop nie je na upravu fotiek.. vymeteny typek si ty
( » rinc3wind.deviantart.com -.- )