potrebujem nejaky tym na grafiku nvidia s physx. nejaka lacna. a vlastne ak mam dosku asus crosshair iv formula a sapphire radeon hd 5850 toxic pojde mi s tym aj grafika nvidia? labo by som to chcel hlacne kvoli mafii 2.
@kosmiklove ano viem ze to zvicajne nejde ale na tej doske je nejaky cip "hydra". to je nato aby sli aj dve grafiky, aj inej znacky.
"Jednou z velkých zajímavostí je osazený čip Lucid Hydra! Ano, to je ten zabiják CrossFire a SLI systémů, který umožňuje chod více různých grafických karet včetně ATI a NVIDIA dohromady a měl by teoreticky využívat každou osazenou grafiku na maximum."
@semirjedebil podľa mňa ti bude stačiť aj nejaká staršia keďže bude počítať len tú fyziku, ale akú...to už neviem ja mám úplne zbytočnú 8800GT kebyže chceš môžme sa dohodnúť
@semirjedebil ani samostatne SLI, ci CrossFire nefunguju tak ako by mali, henten hydralogix je realne nepouzitelny.
Na 5850 ti mafia 2 pojde v pohode, ale ak chces lacnu nvidiu s physx tak odporucam nVidia 460GTX.. je sice od tej tvoje trosku slabsia a ma aj trosku vacsiu spotrebu, ale v mafii by mala ist lepsie prave koli physx a teraz este aj klesla cena, kedze ATI prisla s novymi 68xx kartami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
na tej 5850 ti akoze nejde mafia 2?
aj tak o nic neprichadzas..je to picovina
btw ty chces na dat dve grafiky do paru? nvidiu a ati? ty si iny mastic
"Jednou z velkých zajímavostí je osazený čip Lucid Hydra! Ano, to je ten zabiják CrossFire a SLI systémů, který umožňuje chod více různých grafických karet včetně ATI a NVIDIA dohromady a měl by teoreticky využívat každou osazenou grafiku na maximum."
Na 5850 ti mafia 2 pojde v pohode, ale ak chces lacnu nvidiu s physx tak odporucam nVidia 460GTX.. je sice od tej tvoje trosku slabsia a ma aj trosku vacsiu spotrebu, ale v mafii by mala ist lepsie prave koli physx a teraz este aj klesla cena, kedze ATI prisla s novymi 68xx kartami.