no vaazne ma to uz stve...cely celucicky den som v tom ,ze je piatok a stale si neviem uvedomit,ze je sobota....aj teraz rozmyslam kedy kamos asi tak skonci v robote...kurna ale sak je sobota ne?
ja som si myslel, ze je dneska pondelok a kazdy den si to myslim tak bud rada, ty si bol aaspon blissie.
najhorsie je na tom to. ze ked je skola a vstanem si vo stvrtok tak zacnem nadavat, ze som kokot, je sobota a ja si dm budik. skoda, ze pridem na to, ze je svrtok. za to to ma na svedomi aj prepracovanost
Ja som sa spytala kaska v sobotu ze ako ideme zajtra do skoly a on tebe sibe v nedelu? no som mala dost.. dnes mi to pripada ako streda, az nato ze mi tu mama beha s vysavacom
ludkovia ani si neviete predstavit ako ste prave pomohli mojmu sebavedomiu....uz verim,ze som neni sama blba na svete alebo aspon pozadu ked uz nic ine
dnes je sobota??ja som myslela,ze nedela...super .to bude tym,ze kazdy den je skoro rovnaky,pokial su rodicia doma,stale si myslim,ze je nedela a ked nie su,tak je stale piatok ...to vsetci su teraz taki popleteni..
Pockajte ked budete na VS a budete mat 2 dni skoly. Alebo cez skuskove jak mam teraz, neorientujem sa podla dni ale podla datumov skusiek, je jedno ci nedela alebo streda, od 20.12 do 11.2. furt doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Alebo prilis alkoholu
najhorsie je na tom to. ze ked je skola a vstanem si vo stvrtok tak zacnem nadavat, ze som kokot, je sobota a ja si dm budik. skoda, ze pridem na to, ze je svrtok. za to to ma na svedomi aj prepracovanost
aspon na nieco je ta skola dobra...