Ahojte, aké máte skúsenosti s prepichnutím nosa? Ihlou alebo nastrelením? A tí, čo si ho vybrali po dlhšej dobe nosenia, zarástla vám dierka? Díki za odpovede.
@0sea
tebe by sa s tým obojkom v nose taká baba páčila?
ak hej, potom prečo, berieš druhým povedať svoj názor na piercing aj keď zrovna nie je podľa tvojej chuti.....
@marcello111
neopakuj sa po mne, povedz aj niečo iné...
prišiel som sem, aby som robil niekoho iného zo seba, veď aj prečo nie, veď nemám nič iné na práci, len tu vodu kázať a vino piť...
tu vidieť, ako málo, pramálo ma poznáš...
@0sea
a ešte ti pripomeniem, ako si voľakedy písal status, ako sa ti nepáčia farebné vlasy na ženských....
ja mám dobru pamäť chlapče...
potom, to je ako z tebou, tebe sa nepáčia farebné vlasy, ale piercingy sú už Ok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
pekne sa správaj...
a nerob zo seba, čo nie si...
tebe by sa s tým obojkom v nose taká baba páčila?
ak hej, potom prečo, berieš druhým povedať svoj názor na piercing aj keď zrovna nie je podľa tvojej chuti.....
neopakuj sa po mne, povedz aj niečo iné...
prišiel som sem, aby som robil niekoho iného zo seba, veď aj prečo nie, veď nemám nič iné na práci, len tu vodu kázať a vino piť...
tu vidieť, ako málo, pramálo ma poznáš...
a ešte ti pripomeniem, ako si voľakedy písal status, ako sa ti nepáčia farebné vlasy na ženských....
ja mám dobru pamäť chlapče...
potom, to je ako z tebou, tebe sa nepáčia farebné vlasy, ale piercingy sú už Ok...
heheh, jazýk, alebo frňák, aký je v tom rozdiel drahá