Nevie prosim Vas niekto ako sa vola ta pesnicka z reklamy na T-mobile co tam ten chlapik rano vyjde z bytu,vsade rozvesia ten hajzelpapier a potom zacne na streche striekat voda a ta baba je z toho cela napichana? vopred dakujem
jooooj toto fooooorum tu už bolo veľaaaaa kráááát naspieval to chrenko a je to len pre tú reklamu čiže celý song nezoženieš, skús dať do google tmobil chrenko
chrenko, to je nejaky superstarista ? lebo vzdy ked to pocujem, tak si poviem, ze to mohla naspievat jedine nejaka uzasna slovenska spevacka hviezda otrasna piesen
bud sa mi to zda alebo toto je uz 3-4 diskusia o tejto reklame...ci T-Mobile ma stale nove? pokial je to ta ista, tak ta pesnicka je od superstaristu tusim cize jej kvalita je niekde velmi nizko...tak neviem co sa vam na nej paci
5.a aky mas ty problem?no tak sa mi paci a co...a co ked tu je 4 krat?tak nech ju zmazu...sem nelez ked mi chces nadavat ze som sa poriadne nekukla ci tu uz taka diskusia je
hej heeej...nikto sa mi nenavážajte do ufonaaa....ufonik je velmi citlivy a nema rad zmätkov ako ste vy...takze ak jej necete pomoct tak vodprejskni .wrrrrrrrrr
@4@5 ak aspoň jeden z vás vymyslí taký text a naspieva to minimálne tak dobre ako ten chalan, pochopím, že kritizujete, ale mám pocit, že ani jeden z vás na to nemá
a ja som vôbec netušila, že to spieva Chrenko, tá pieseň je super a skladám poklonu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
1.slovenské slovo zmätok
alebo
2.poslovenčená varianta českého zmetek?
» ulozisko.sk/81280/duha.mp3...
Snow Patrol - Chasing Cars
a ja som vôbec netušila, že to spieva Chrenko, tá pieseň je super a skladám poklonu