dnes som sa citil zle ,,asi som mal nizky alebo vysoky tlak ,,, kamarat mi odporučil kavu ,,,, kavu nepijem vôbec ,, ale dnes som skusil ,, ide ma snej porazit nemožem ani oči zatvoriť,,, je to normalne??? kedy to prejde???
raz som pila kávu, so zámerom že nemôžem zaspať (trebalo sa mi učiť na test) výsledok? som zaspala ako batoľa .. ponaučenie, učiť sa pravidelne alebo aspoň skôr
@martinko550 to akú kávu si pil, keď ťa z nej tak "vystrelilo"?
ja ju pijem skoro denne...mám obdobie, keď aj dve-tri denne, inokedy ju nepijem vôbec....prevažne po nej siaham, keď je mi zle...a chvíľkovo mi to pomáha...(
milujem veľkú čiernu, bez mlieka, s lyžičkou cukru, štipkou škorice, alebo vanilky
ja som čistý coffeelover, ale ja rada najmä espresso a cappuccino, a viem si ho aj sama spraviť, lebo mám baristický kurz a ešte ako totálny coffeelover idem na coffeefest budúcu sobotu do blavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ja kávu milujem, ale v poslednej dobe je môj žalúdok akosi háklivý na všetko, a káva mi dokáže v brušku urobiť hotové peklo
a jj myslim to vazne
a samozrejme cez skuskove
ja ju pijem skoro denne...mám obdobie, keď aj dve-tri denne, inokedy ju nepijem vôbec....prevažne po nej siaham, keď je mi zle...a chvíľkovo mi to pomáha...(
milujem veľkú čiernu, bez mlieka, s lyžičkou cukru, štipkou škorice, alebo vanilky