Dnes sa mi stala taka vec....Ked som sa stretla s priatelom. Tak mi vravel o tom ako jedna holka urobila "pikantne" video pre svojho priatela , a tak mu to potom ako darcek dala . Nanestastie sa rozisli a teraz,kedze je ten jej ex na nu nastvany preposiel
momentalne ti za racionalneho uvazovania a single stavu hovorim ze nie co ti jebe? ale ked sa zamilujem tak zase pre zmenu mne uplne jebe ale snad az takto nie!
pravda je, ze je naivna a nemala taku kravinu robit, no on je hajzel, ze to rozoslal vsade mozne. ja by som take nieco nikomu nespravil (ani video, ani to rozoslanie).
@interrupcio no vsak trocha sme sa kvoli tomu aj pohadali , vysledok bol ze som mu povedala ze sa chova ako pubertiak ,a on ze ja som zaujata ,pretoze som baba a nepochopim ako sa ten jej ex citil ...kravina
@kosmiklove tak ti poviem, ze by som to tej svini nespravil, neviem preco... proste mi to nedovoli svedomie, ani rozum, ani nic... ani hnev mi k tomu nepomoze
@junkychess - mám pár "pikantných" fotiek od bývalých, ale nikdy by som ich nikomu zo žiadneho dôvodu neposlal
chlapec je kokot, a to video by každému ku komu sa dostane malo dokazovať jeho kokotizmus a nie pičizmus bývalej, pretože bývalá bola len zlato úprimná a v zamilovanosti nemysliaca na dôsledky.
@kosmiklove dosť sa mýliš v tom, že také niečo spraví takmer každý. ale vôbec sa nečudujem, že človeku s tak veľmi úbohou povahou ako si ty, to pripadá normálne.
suhlasim, ze to bolo maximalne naivne od tej baby a maximalne podle od chalana. ku mne sa napr tiez dostalo par nahych gynekologickych snimok byvalych spoluziacok, ale NIKDY som ich neposunul dalej
pokiaľ si vyberáš jebnutých kokotov, ako podľa toho čo si napísala určite (a aj podľa toho že ty si normálneho chlapa proste nenájdeš ) , tak sa ani nečudujem že by si to nespravila
Ja mám dobrého priateľa a viem, že ak by sme sa rozišli v zlom, určite by sa nezachoval tak detinsky, pretože je to človek s dorbým srdcom a má už j svoje roky na to aby takéto pubrtálne kokotiny proste neriešil...
ja mám video bývalej aj fotky - samozrejme všetko erotického charakteru. No nie som kkt, aby som to niekomu posielal. Patrí to medzi nás dvoch aj keď ma podvádzala, klamala, krico obviňovala a nakoniec nechala tak to stále je iba naše a nie pre iných. Podľa mňa bol ten chlapec idiot a nie ona.
@sandy114 tak to má byť. Ale ja som to trochu zle napísal, leob nakoniec som ju nechal ja a nie ona mňa. Jedine čo som spravil zlé je, že som jej vynadal vieš si asi predstaviť ako. Ja som zmazal všetko okamžite.
@junkychess ja by som to nikdy neposlal dalej! a dievca hm tak co bola zalubena a chcela ho potesit, neznamena to ze je hlupa alebo zla....je mi jej luto...ale mozem povedat ze tvoj chalan je rovnaky kkt ako ten byvaly (aspon podla tejto veci)
BTW: eroticke fotky a videa dievcat mladsich ako 18 rokov sa povazuje za trestny cin a je za to vazenie je to sice blbost ze od 15tich sa moze sexovat ale az od 18tich mozes mat eroticky material! taky je zakon
@tikalok pokial si si nevsimol tak som napisal aj ze ja som taky problem nemal podla coho by sa dalo usudit ze medzi tie vynimky PATRIM...to len podla tvojej "popletenej hlavy" si si dal dokopy ze tam patrim a nepisal si nahodou ze sa o tomto nemusis bavit? tak naco mi tu odpisujes?
@junkychess ja si starých solventných chlapov vyberať nemusím, pretože môj duckface mi vie zarobiť za pár hodín 100 ečka. a koľko si vieš zarobiť ty s tým vyryhaným ksichtom?
@klaudiqaa sry niesom taka ku..a aby som si za to pytala peniaze. Vies v tomto smere som da sa povedat slusne dievca. Takze GL v zivote nech ti ten duckshit zarobi tolko aby si este aj tu nemusela zo seba robit kur.u ..
tak po prvé : v živote by som také nič neurobila ako ona ,ani keby som bola neviem ako zamilovaná (čo aj teraz som),a ani môj priateľ by s tým nesúhlasil
po druhé : je to bezcharakternosť a úbohosť ľudí ,ktorí si medzi sebou preposielajú a najmä jej bývalého v tomto konkrétnom prípade,lebo nemal právo to preposielať ,vždy všetko vo vzťahu by malo byť medzi tými dvoma aj ked sa pohádajú na život a na smrť ...chúďa dievča ...ale no zase ju neospravedlnujem ,je veľmi hlúpunká ,keď mu verila ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@kosmiklove a nie nerobi to kazdy chalan, ja som to nespravil
chlapec je kokot, a to video by každému ku komu sa dostane malo dokazovať jeho kokotizmus a nie pičizmus bývalej, pretože bývalá bola len zlato úprimná a v zamilovanosti nemysliaca na dôsledky.
ale ten argument @junkychess ten tvoj frajer, že "keď je krava, tak pošli..." to je trápne fakt
Ja mám dobrého priateľa a viem, že ak by sme sa rozišli v zlom, určite by sa nezachoval tak detinsky, pretože je to človek s dorbým srdcom a má už j svoje roky na to aby takéto pubrtálne kokotiny proste neriešil...
a tvoj priatel je podobne prepnuty jak on
@midnight no to hej , detinske "riesenie" ako sa vyrovnat s rozchodom...
@klaudiqaaa prepac ale k DUCKFACE-u sa nebudem vyjadrovat -"ma uz svoje roky" ..ked si zlatokopka a vyberas si starych tak sa ani necudujem ..
BTW: eroticke fotky a videa dievcat mladsich ako 18 rokov sa povazuje za trestny cin a je za to vazenie je to sice blbost ze od 15tich sa moze sexovat ale az od 18tich mozes mat eroticky material! taky je zakon
z toho, čo si tu napísal, teda
najprv
"takze to nerobi len on...to robi UPLNE KAZDY chalan"
a potom
"je jasne ze sa najde par vynimiek co to nespravi ale vacsina to skor ci neskor spravi.."
mi nepripadá, že by si sa veľmi tlačil medzi tie výnimky.
po druhé : je to bezcharakternosť a úbohosť ľudí ,ktorí si medzi sebou preposielajú a najmä jej bývalého v tomto konkrétnom prípade,lebo nemal právo to preposielať ,vždy všetko vo vzťahu by malo byť medzi tými dvoma aj ked sa pohádajú na život a na smrť ...chúďa dievča ...ale no zase ju neospravedlnujem ,je veľmi hlúpunká ,keď mu verila ...