jooooj ludia, prestante kukac telku, ktora vam furt trepe do hlavy , ze ste hnusni , nechutni, tlsti, skaredi, atd atd, ze vraj pomoc, hovno vysmech plus okradanie
keď chceš schudnúť, tak pilates je vhodný ako doplnok k nejakému inému cvičeniu, z neho samotného neschudneš, len sa ti vďaka nemu pekne vytvaruje telo...
Kamoškina sestra bola na jednej hodine pilates, kde cvičila tuším nejako cez hodinku...Dvs týždne nevedela tú svalovku rozchodiť a to ona denne behá a taktiež dosť športuje
Ja to občas cvičím, je to super na rovnováhu, ohybnosť a všetko. Po čase je to trochu nudné, ale je to dobrý spôsob ako precvičiť celé telo, aby si sa necítila ako dolámaná z bežných činností. Možno niektoré cviky vyzerajú ľahko, ale je to makačka Je to super, odporúčam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a cez prázdniny necvičím ale nemyslím že to ma nejaké riziká a keď áno bude to ďalšia vec ktorú nebudem chcieť cvičiť
ale to LEN preto lebo prišli zadarmo s jedným denníkom... ZME
Skúšala som tridsaťminútové cvičenie, cítila som že sa mi s bruchom nič nedeje, akurát ma išlo seknúť z tých neprirodzených polôh.