som si vsimla ze velmi sa tu to slovo nevyskytuje . ale preco?? ved to je uzasny sport... hybete sa tam zasmejete sa tam a mozte to robit aj na dochodku...aj na vozicku aj bez jednej ruky.... kto si mysli to iste ???
Je to dobré, dá sa pritom zabaviť, je to lepšie ako karty, lebo sa zas pohybuješ, ale tak celkom šport ako povedzme futbal to nie je... Tak niečo medzi športom a spoločenskou hrou... Kedysi som hrával, ale dnes už nehrávam...
Lindush4 : mam pocit ze aj ty sa nudis kedze citas kazu jednu diskusiu .....stromcek ozdobujem az pondelok pisala som ti to tkz neviem preco to sem znovu pises
Nic proti je to sport ale menej narocny na fyzicku kondiciu .....Ale nemozem zabudnut na vyrok spoluziaka .... " Ved na pinpongu sa tak obehame, ked nam lopticka utecie" alebo ...." Ciii jaku mam svalovku z vcerajsej sutaze auuuuu" ..... (ponaucenie kondicka neni zybtocna vec) (( a ked uz dostanete svalovku z ping pongu je to z vami veeeelmi zle)
ach boze ja tu nehovorim ze z pingpongu mate mat svalovku...no podla mna je to sport..... a nebol tu spomenuty tak sa pytam ze co vy na to..a nie ci je z pingpongu svalovka ludze.. ludze
v pohodeee svalovku z pingpongu mozte dostat....jasne ze ked si polhodku pinkate s vystretymi kolenami dkde v pivnici tak ne, ale po jednom neodflaknutom treningu alebo turnaji kludne, profici vedia
ked si chcete poskladat raketu ako ja napriklad vyjde vas to cez 3 litre, teraz som videl len drevo za 3.500. a nehovorim ked chcete este potahy pricom jedn stoji taky lepsi uz 800 sk.. tak ale neoplati sa to kupovat ked sa tomu nevenujete.. heh Filipe ktoru ligu si hraval
Pedro: som mal raketu za 2 500, dostal som ju na narodky a ot yzden som ju nechal na turnaji na WCku a uz sa nenasla ...taze som potajme kupoval novu taku ist...inac v Kosiciach zanikol jediny poriadny profi pingpong obchoood:/
heh potesii co cakas, na turnaje chodia kadeaky ľudia a mozno len starsi treneri by ti ju mohli vratit.. tedka som si objednaval veci z andro stranky, do Malaciek sa mi moc zas cestovat nexce,, a o inom obchode ako v Malackach som este nepocul.
pingpong mam celkom rad. nesom nejaky super hrac, ale da sa to. nesom zas uplne najhorsi ... mam doma stol, ale je v garazi a tam neje miesto, takze ani hrat nemam kde a ani s kym ... nezahra si dakto?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale teraz už nehrávam...a chýba mi to.. ..ale čo už...
Ani ja sa nemienim, dokocna s niekym koho poznam a mi za to nestoji ...dakujem za potlesk..
ked si chcete poskladat raketu ako ja napriklad vyjde vas to cez 3 litre, teraz som videl len drevo za 3.500. a nehovorim ked chcete este potahy pricom jedn stoji taky lepsi uz 800 sk.. tak ale neoplati sa to kupovat ked sa tomu nevenujete.. heh Filipe ktoru ligu si hraval
heh potesii co cakas, na turnaje chodia kadeaky ľudia a mozno len starsi treneri by ti ju mohli vratit.. tedka som si objednaval veci z andro stranky, do Malaciek sa mi moc zas cestovat nexce,, a o inom obchode ako v Malackach som este nepocul.