No túto diskusiu som založil na to, lebo chcem vedieť či sa Vám páčia Piráti z Karibiku. Čo Vás na tomto filme najviac fascinovalo, ktorý herec Vás najviac zaujal??? Tešíte sa na Pirátov 3 ?
nooo,jasne,super film,jednoznacne bol najlepsi Johny Depp...teda v dvojke este Davie Johns/filmova postava).tesim sa na 3. sice tam v nej Orlando zomrie,chudak
Veľa ľudí ( hlavne 10-15 ročných ) zaregistrovalo Johnyho Deppa až tu, pritom je zaujímavé že JAck Sparrow mal byť iba vedľajšia postava popri božskom Orlandovi Bloomovi, trochu sa to otočilo, prrtože aj podla mna tento film stojí a padá na Jackovi.
Jack alias Johny je tam najlepsi.Brutalne to hra a je najvtipnejsi takze sa necudujem ak sa vsetko toci len okolo neho..a navyse Orlando tam ma svoju skoro zenu!!! DD
Tak jednotka bola lepšia dvojka bola asi skončená spôsobom uvidíme sa v trojke a to ja moc rada nemám ale inak je to jeden z mojich naj filmov, a herca milujem johnyho deppa... je to perfektný herec i keď vrchol dosiahol až v pirátoch
ten film je jednoducho genialny ine slova na to nemam a este k tomu johny myslim ze ma dobru maskerku a celkovo dej je uzasny mna by take nic nenapadlo
Mne sa pacila 1 a dvojka uz bola taka rozpravka ale skvela a s dobrym koncom sa mi to lubilo a neviem sa dockat trojky a vdaka piratom z karibiku nemam rada keiru knightley a zboznujem johnnyho deppa
Jednotka sa mi páčila (johnny ach johnny), na začiatku dvojky som sa úžasne bavila, no na konci som si povedala ako rybka v sacku na konci nema "and now what" a druhu polku trojky - ze bitka na dvoch lodiach - som kruto predkakovala a skonštatovala, že to pokazili. Nieje tam happyend a to pri filmoch ako je tento (čím myslím umelecká hodnota veškerá žádná, jediný cieľ je zabaviť a rozptýliť) očakávam. Priveľa tmavých bojových scén a dosť takých scén, že "tu máte, smejte sa". Asi toľko.
PS: nesúhlasím, že Johnny dosiahol svoj vrchol v pirátoch. Je síce pravda že dostal skvelú postavu, ktorú geniálne zrealizoval, no kvalitný herec bol aj predtým (donnie Brasco, Fear & loathing in las vegas, Dead man, blow, sleepy hollow, arizona dream.....)
Mne sa páčila asi jednotka viac než 2ka..Ako v dvojke som sa najviac nasmiala na Johnym ked utekal od tých domorodcov,či čo to bolo..No a na trojku sa teším som zvedavá aká bude.Dúfam,že lepšia ako 2ka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
potom som si to kukla na STV...slovenský dabing je proste shit...
2ku po česky (na dabing sa tiež nemôžem sťažovať) -výsledok bol proste VPZSBS (válím se po zemi smíchy bez sebe)
PS: nesúhlasím, že Johnny dosiahol svoj vrchol v pirátoch. Je síce pravda že dostal skvelú postavu, ktorú geniálne zrealizoval, no kvalitný herec bol aj predtým (donnie Brasco, Fear & loathing in las vegas, Dead man, blow, sleepy hollow, arizona dream.....)
hlavne Jack, ten dava šmrnc, zabavu a šťavu tomuto filmu...
a Elizabeth a Will doplnaju kusok romantiky, lasky