no jebeeem ja tento svet 18 rocna buchta a nema chut na sex... co bude az bude mat 30? 40? och.. a ze slovaci vykapavaju.. no jasne, ze vykapavaju, ked nemrdaju... cigani ich potom vytlacia... ale byt ciganmi, tak by som to moc neprehanal s tym rozmnozovanim, lebo ked tu bude viac ciganov ja bielych, tak na ciganov nebude mat kto robit...
janka, kašli naňho, on ťa v skutočnosti nemiluje, chce len uspokojiť svoje telesné potreby, a keď mu to neposkytneš, vykašle sa na teba.. toto mu len tak neodpusti!!!! ...prepáč, že som to tak bezcitne napísala, vážne mi je to lúto :/ ale vykašli sa naňho a počkaj na takého, ktorý bude s tebou rád tráviť čas aj pri niečo inom ako je sex!!!
@jana2211 ktovie, ci si to aj on mysli, ze sexujete casto...
a neviem, co znamenaju u teba "stavy" ak náhodou pri týchto "stavoch" nie je s tebou reč, alebo niečo podobné, tak sa mu ani nečudujem, že šiel von s kamošmi (neviem ja len uvažujem nad inými možnosťami) možno nejde len o ten sex...
@interrupcio proste tu ide o to ze hned prve mi odpisal budeme sa aj milovat nie nemam naladu idem aha idem skamosmi.to uplne staci si myslim a rozoberat to.a myslim si keby mu na mne zalezo prisiel by zamnou a porozpraval sa preco nemam naladu a tak.
@dmx355 forum je na to aby sa tu diskutovalo.a ked ta nezaujima na co to komentujes si to nevsimas a je.nechapem ta.no sak ano mozte si ruky podat.leb odpor mam k takym jak si aj ty
@istsinka Ty si dajaka silna nie? Tak keby si si toto dovolila ku mne,a na to by ti uz kurva odvaha by trebala,ale predsa,bola by to posledna vec,ktoru by si v zivote urobila,lebo by som ta chytil pod krk a vyhodil cez zatvorene okno, najlepsie z 11 poschodia... uz ked zurim,mi je jedno ci by to bolo dievca,zena alebo dajaka stara bosorka
@jana2211 Ja som velmi mierumilovny clovek,milujem az za hrob ked milujem,az by si tomu neverila,ale uz ked zurim,tak zurim ako naozajstny byk,moje znamenie... zvlast pri takych reciach ake tu uviedla @istsinka
@dmx355 ty si dobry kokot. ako mozes z huby vypustit: "Tak keby si si toto dovolila ku mne,a na to by ti uz kurva odvaha by trebala,ale predsa,bola by to posledna vec,ktoru by si v zivote urobila,lebo by som ta chytil pod krk a vyhodil cez zatvorene okno, najlepsie z 11 poschodia... uz ked zurim,mi je jedno ci by to bolo dievca,zena alebo dajaka stara bosorka" len preto, ze by si nedostal sex?
@jana2211 vobec si ho nevsimaj, vidis ze to nema v poriadku v hlave. a inak, snad si sa poucila a povedala si mu pekne dovidenia. Taki chlapi su len odpad a vobec nema zmysel sa s nim dalej zahadzovat.
@marttina Ty asi rozmyslas picou a nie mozgom.Treba si to poriadne precitat,o com bola rec,ale ked to tvoja picka nechape tak ti to vysvetlim.Tykalo sa to prispevku @istsinka a vseobecne toho,keby si niekto dovolil mi dat tu spominanu facku. Kebyze ju uz dostanem,tak na dva sekundy sa predycham a potom by to vo mne vybuchlo ako atomova bomba... a keby si to bola este k tomu ty,tak by som si to este aj skvelo vychutnal a dobre sa na tom pobavil... a apropo na staru bosorku,tak uz len prave od nich by som ocakaval nejaku jabacku... ty si taka pica,ze az to boli
@dmx355 potom som si vsimla ze to bolo na facku, ale stale to nemeni nic na veci, ze si kokot ak by si dobil zenu takym ako si ty sa treba oblukom vyhnut. A samozrejme ja som pica, lebo som poukazala na to, aky si nasilny debilko, ze?
@dmx355 Ja sa nemam dovod fackat a ani nikoho vo svojom okoli. A nic lepsie ako som pica do bodky som od teba ani necakala, ved v hlave mas evidentne nasrate a nic lepsie odtial nevyjde pekny den
@dmx355 a ty si myslíš, že o čom ja hovorím? som povedala, že by som mu dala facku ... a potom som dala ale ni !!!! čiže? som srandovala ! a ty mňa tu ideš urážať idot jeden !
@rabbitko9 By si stadial utiekol jak zosrata macka,ty bastard... To by bolo tvoje rande so smrtou Ked sme nejak blizko seba,mozeme sa stretnut a tam mozes ukazat aky si hrdina
@dmx355 sorry mam este tolko mozgu narozdiel od niekoho ze nebudem sa bit s niekym len preto lebo on ma nizsi inteligencny kvocient a jedine co vie je len sa vyhrazat sa kazdemu bitkou, lebo inac si nevie ziskat autoritu
@rabbitko9 Toto len svedci o tom,ake si hovno.Nie ja som pisal o tom,ze tu machrujem cez net,ja ti to aj osobne dokazem a uvidis,ci ti pomoze viac demonstracia inteligencie ako sily... Ja tu mam na okoli vybudovany celkom slusny respekt ale ty mozes mat vybudovany akurat tak jazyk na fajcenie inteligentnych kokotov
@rabbitko ,,Ze mal byt zmlateny" Tak ty sa este tomu divis,lebo ja už nie.A keď sa nebojíš,dávam ti príležitosť sa prísť ukázat a potom sa tu môzes tu tym babikam pochvalit,aky si bol frajer
@rabbitko9 Bud si len inteligentnym kokotom,pristane ti to viac,ako tu niekomu kazat o tom,ze aky je silny cez net,a davam ti sancu dokazat ,ze to viem aj v skutocnosti.Zhrniem to do jednej vety - SI ZOSRATE HOVNO,KTORE SA BOJI ESTE VLASTNEHO TIENA. Ty si prave ten typ,ktore tieto picky,co radi fackaju,tak ich zboznuju,lebo sa zoseries este aj z toho,ked si kus zvysi hlas... a este PS: ja nefajcim 11 - 15r deti,na to si sa narodil ty... a apropo,pomohol som uz strasne vela zenam,oslobodit sa od uchylakov a kokotov ako si ty stuck_out_tongue:ekny den poser
@rabbitko9 Svoju inteligenciu mozes dokazovat tvojim kamosom v materskej skolke,tam ta budu zeny obdivovat.Co je to za chlapa,ktorý sa necha fackat od zeny???To moze si nechat jedine taky kokot ako ty...maj sa krasne sopliacik
@jana2211 V pohodicke Všetko je Ok,vyzval som tu kamarata @rabbitko9 , nech pride ukazat on aky je netovy bojovnik,a chudacik sa posral,ze to citim az sem
@rabbitko9 Tak myslis ze ja sa takymi srackami ako ty zaoberam?Co ma 40Kg aj s topankami a zo zimnym satstvom?Tak svaly by si videl,ale ja by som ti na ukazku predviedol silu mojho uderu... ze ako by to zniesla tvoja sanka... a to len tak cvicne,ze by som isiel okolo teba a taku necakanu by si dostal do drzky
@jana2211 Ak by som dostal facku,som povedal alebo akekolvek buchnutie... to kamarat @rabbitko9 je taky zensky fackovaci panak,na nom by ste sa mohli vyzurit do sytosti,este by sa vam od strachu aj pocural,posero... tak za to,ze by si nesla sexovat,tak za by som z okna nevyhadzoval...len z postele
@jana2211 Tak ja mam zeny velmi rad,az som nimi posadnuty,ze sa aj zabijam za nich... ALE!!! Kym mi nestupne tlak pre take veci ako facka a pod... to si väcsinu mozu za to samy,samy si to vypytaju,ako napriklad @marttina alebo @yngrytka ,ale zatial sa take daco drasticke nestalo...
@rabbitko9 Nie si predstav,ze som z Galanty... ked si blizko kamo,to by bolo super... posluzil by si mi ako boxovacie vrece,ale dlho by si to nevydrzal,lebo pri prvom udere by si sa zlomil tam,kde si najhrubsi
@dmx355 ty nechaj @marttinu a @yngrytku na pokoji a id uz posilovat do tej vasej dedinskej posilovne...uz by si mohol pochopit ze ta tu maju za idiota a s tymito recami uspejes na stranke Pokec.sk
@jana2211 Ale ja ich mam rad naozaj,a co som uviedol v mojom prvom prispevku,ze ked milujem,tak milujem az o dusu,to je pravda... ale ked dostanem facku,alebo hocijaky iny taky impulz,no spustilo by to takuto reakciu,ale ako vravim,to vsetko zalezi od povahy konkretnej zeny,hlavne by jej trebala odvaha
@rabbitko9 Tak ja kvoli tebe by som sa trepal do BA??? Ty si asi vazne kokot,kvoli tebe si jebat auto a nicit naftu?Tak na vlak mozu nasadat len taky kokoti ako ty co po kupe fajci cestujucim kokoty... keby si bol v Galante,uz dneska by si mal rusny den
@dmx355 ja som nikde nepovedala, ze ja facky rozdavam, povedala som ze si kokot ak vyhadzujes zeny z okna alebo ich bijes a je jedno ci ostatne mas rad, milujes, ide aj o to, ako sa spravas k tym, ktore ti stupia na otlak podla toho krasne vidno, ze s tebou ostat je hotova katastrofa. Nahodou by sa panovi nieco znepacilo. A uz stacilo, tvojich hluposti bolo az az.
@marttina Ked sa vedia zeny kontrolovat,tak ja som viem kontrolovat taktiez... zaujimave,ze zenu ktoru mam,je laskyplna a nikdy nevyvijala ziadne nasilie,takze nemam dovod to robit aj ja... ale teba by sa patrilo dat na uzdu,alebo nebodaj co by si chcela?Ty komandovat muza ze co ma robit?To mozes kokota a kamosa @rabbitko9
@dmx355 dobre koncim konverzaciu s tebou lebo ty evidentne nemozes za to aky si ..asi trauma z detstva ... mal by si s tym zajst k psychologovi ...takze zbohom
@rabbitko9 Tak Galanta je do BA vzdialena 72 km kokotko... tak naco sa budem trepat dakde vlakom,ked mam auto,ale tak tebe co ma miesto mozgu kokot,to je tazko vysvetlit.Ale ked nahodou sa dostanem do BA,ja sa ti ozvem kamo,ok?Pojdeme dakde na Kolibu a tam si pokecame trosku
@dmx355 ignore...lebo neviem ako by si sa mi ozval ze?? a isto pojdem tam kde chces ty :d uz sa spamataj ze nie si rit sveta a toto bola posledna veta co som ti napisal takze zbohom ...a pondelok volaj psychologovi
@jana2211 Chlapec si svojimi provokacnymi recami vykopal vojnovu sekeru,nech sa len dostanem cim skor do BA,ked ho tam najdem zazije take rosambo,co este za cely svoj skurveny zivot nie.. a nech si na Dunajsku Stredu a dalsie mesta velmi neotvara papulu,lebo moze velmi zle dopadnut,to si nedovolim ani ja,a uz nieto taky posraty smrad,jak je on... Uz tu v Galante ma kurva velky problem
Tak ludia,tu mam svoju identitu aj realne foto,CHCEM UKAZAT,ZE JA SA NESCHOVAVAM ZA ZIADNEHO INTERNETOVEHO HRDINU AKO TO ROBI @@ rabbitko9,zosraty kralik,ktory naserie do gati este aj vtedy ked zenska na neho zvysi hlas.Vyzval som ho k tomu,aby sa ukazal aj on,moho ukazat aj svoju intelienciu voci sile v praxi(ale k tomu sa este dostaneme)asi tusite spravne,ze ako sa schoval... je to obycajny POSERO A SRACKA!!! HANBA!!! TO JE CHLAP,KTORY SA BOJI OD ZIEN,ALE NIELEN OD NICH,ALE ESTE AJ OD SVOJHO RATAFAKA V NOHAVICIACH
Tak ludia,tu mam svoju identitu aj realne foto,CHCEM UKAZAT,ZE JA SA NESCHOVAVAM ZA ZIADNEHO INTERNETOVEHO HRDINU AKO TO ROBI @rabbitko9 ,zosraty kralik,ktory naserie do gati este aj vtedy ked zenska na neho zvysi hlas.Vyzval som ho k tomu,aby sa ukazal aj on,moho ukazat aj svoju intelienciu voci sile v praxi(ale k tomu sa este dostaneme)asi tusite spravne,ze ako sa schoval... je to obycajny POSERO A SRACKA!!! HANBA!!! TO JE CHLAP,KTORY SA BOJI OD ZIEN,ALE NIELEN OD NICH,ALE ESTE AJ OD SVOJHO RATAFAKA V NOHAVICIACH
ty vole, aj kukam, ako sa jedne 27rocny "dospely" clovek dokaze takto ponizit nemam slov, len lutujem tu zenu, co je s nim.....huuu a slova ako 17rocny.....hmmmm......podla mna nema 27....alebo nie je normalny......inak si to vysvetlit neviem....
Vopred pisem, ze som necital celu diskusiu a odpovedam na povodny prispevok - ked priatel je s Tebou len ked sa chce milovat, a Ty to nevidis tak isto, tak je niekde chyba. Moze Ta zobrat so sebou a ked nie, tak ist s Tebou von, ci nie?
vies co, po tejto diskusii by som sa uz ani nehnevala na tvojho " priateľa" , ale na tohto mega agresivneho zufaleho jedinca, ktory ma potrebu zeny vyhadzovat von oknom a pod. ktory by si zasluzil poriadne nahrotenym opatkom priamo medzi nohy a potom este do tych heliovych balonov, ktore nazyva svalmi, grcam grcam, spravanie ala staromadarsky bojovnik, hun Atilla O________________________O
@dmx355 chlapce, toto by si ani praveky muz nedovolil, lebo matriarchat by ho asi obesil za gule a nehal hnit niekde na slnku O_________________O
najradsej by som bola chlapom niekedy a ver, ze zenu by som nezmlatila, lebo existuju aj ine sposoby, ktorymi sa da zena spracovat a ovladnut, ale ty zjavne cez svoje svaly nevidis ziadne ine moznosti ako fyzicke nasilie .
@dmx355 Chlapče, čo ty musíš byť za kokota, ja nechápem... Biť ženu ? To si kde videl ? Sa uvedom... Jediný kto udrie babu, je úplný chudák, ale tak, samozrejme, debilita ide ruka v ruku so steroidmi... Radšej budem mať v hlave niečo, okrem hovien, ktoré tam asi ty máš, a nebudem mať biceps jak guma od kamiónu, jak byť nabúchaný a hentaký vymletý...
@smajdalf To je pre mna vsetko pochvala.Dakujem.Radsej budem nabity,ako byt tenky ako doska,jak ty ty uboziak,sa zlomis pri najmensom vanku vetra fasko
@dmx355 A ako ty kokotko vieš ako vyzerám ? Je dosť úbohé keď je pre teba pochvala, že máš v hlave nasraté, ale tak, niektorým stačí málo A s tým podávaním sa moc nerozkrikuj... Na nete je každý hrdina...
@dmx355 boze ty si pripad. teba museli v detstve strasne potierat, ked mas potrebu demonstrovat svoju "silu" vsade navokol.
niezeby si samozrejme nemal pravdu vo VSETKOM, co hovoris, ale tie tvoje super svaly ti pomozu tak akurat niekde vo vasom ghette v Galante (nic proti zvysku normalnych obcanov), kde sa inak clovek asi odlisit nevie, kedze slova ako kultura prejavu a tolerancia sa vo vasom slovniku nevyskytuju (snad aspon poznas ich priblizny vyznam)
kazdopadne sa @rabbitko9 -vi a ostatnym podarilo vyprovokovat ta a nas zabavit, pretoze na "gumach" jak ty sa najlepsie smeje.
aj hocijaky idiot je pri tebe intelektual.
cize vlastne VDAKA, ze este existuju ludia jak ty.
makes my life more enjoyable.
K teme @jana2211 nabuduce mu skus urobit to iste (ale namiesto sexu si daj inu podmienku) alebo sa na neho vykasli. asi je to trapko
@smajdalf zbytocne sa hadas ....je to kokot co tyra svoju rodinu ....a ma exekutora na krku ....skus mu napisat nech za tebou pride a zazrakom ti napise ze nebude minat benzin ...lebo je na podpore
@rabbitko9 Mňa baví sa hádať Snažil sa ma pourážať aj v správach, ale nejak som vydedukoval že asi bude homosexuál (prípadne keď bol malý tak ho zneužíval otec, kňaz, alebo volakto) pretože furt má nejaké narážky na homosexualitu... Po tom ako mi asi stýkrát napísal jak si ma podá, čo šetko mi urobí, ma to už prestalo baviť, tak som to skončil Ale asi by sme sa mu nemali smiať... Pravdepodobne bude retardovaný, chudáčik...
@dmx355 dobre uz drz picu ty vysraty cigan co tyra svoju rodinu!!! vsetci su poserovia len ty si hlavny boh co sem da kamaratovu fotku cudzie auta odfotene na ulici ...a zmaze si fotky z pokecu aby ta nahodou niekto nevidel ty plesaty kar.... Zoltan B. z Roznavy
ak mu chcete niekto skutocne povedat co je volajte na 0948002866
@rabbitko9 Aky si ty sikovny,ty zosraty kokotko... raz dufam ze budem mat moznost ta dostat do ruk a ja ti ukazem co ten cigan dokaze... ze cudzie auta na ulici ty take auta uvidis maximalne pri Auparku ty skurvysyn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
179 komentov
ale ni
by som mu nedala zatrtkať ešte dlho
k
t
.
inak ku diskusii .. vidieť že mu ide iba o sex
janka, kašli naňho, on ťa v skutočnosti nemiluje, chce len uspokojiť svoje telesné potreby, a keď mu to neposkytneš, vykašle sa na teba.. toto mu len tak neodpusti!!!! ...prepáč, že som to tak bezcitne napísala, vážne mi je to lúto :/ ale vykašli sa naňho a počkaj na takého, ktorý bude s tebou rád tráviť čas aj pri niečo inom ako je sex!!!
@smajdalf nerozumiem otázke
a neviem, co znamenaju u teba "stavy" ak náhodou pri týchto "stavoch" nie je s tebou reč, alebo niečo podobné, tak sa mu ani nečudujem, že šiel von s kamošmi (neviem ja len uvažujem nad inými možnosťami) možno nejde len o ten sex...
ozaj, ma rad teba alebo len to, co mas medzi nohami? (ach)
@antifunebracka ... no nedala by som mu to by bol jeho trest
@jana2211 vobec si ho nevsimaj, vidis ze to nema v poriadku v hlave. a inak, snad si sa poucila a povedala si mu pekne dovidenia. Taki chlapi su len odpad a vobec nema zmysel sa s nim dalej zahadzovat.
tymto si budujes respekt??? kde?? v partii s vekovym rozmedzim 11- 15?
@yngrytka Nie nehonim si nad touto diskusiou,ale nad tvojou fotkou
a nebud naivny prosim ta...len na teba mam cas aby si mi robil pozy svojich svalov
dobre cau
@dmx355 chlapce, toto by si ani praveky muz nedovolil, lebo matriarchat by ho asi obesil za gule a nehal hnit niekde na slnku O_________________O
najradsej by som bola chlapom niekedy a ver, ze zenu by som nezmlatila, lebo existuju aj ine sposoby, ktorymi sa da zena spracovat a ovladnut, ale ty zjavne cez svoje svaly nevidis ziadne ine moznosti ako fyzicke nasilie .
Inac ludia...Jemu pravdepodobne telo rozj*bavju methan, stanozol, nandrolon, sustak, testak a dalsie sracky...
Najskor ani nemoze za to vsetko
...Hoci ked tak nad tym pouvazujem, kamosi jak su v kure nie su z nich automaticky kreteni... Mozno teda prehodnotim co som vyssie spomenul
Btw, podla mna si nieco take debilne impulzivne ako honibrk nizsie vo videu
Enjoy
niezeby si samozrejme nemal pravdu vo VSETKOM, co hovoris, ale tie tvoje super svaly ti pomozu tak akurat niekde vo vasom ghette v Galante (nic proti zvysku normalnych obcanov), kde sa inak clovek asi odlisit nevie, kedze slova ako kultura prejavu a tolerancia sa vo vasom slovniku nevyskytuju (snad aspon poznas ich priblizny vyznam)
kazdopadne sa @rabbitko9 -vi a ostatnym podarilo vyprovokovat ta a nas zabavit, pretoze na "gumach" jak ty sa najlepsie smeje.
aj hocijaky idiot je pri tebe intelektual.
cize vlastne VDAKA, ze este existuju ludia jak ty.
makes my life more enjoyable.
K teme @jana2211 nabuduce mu skus urobit to iste (ale namiesto sexu si daj inu podmienku) alebo sa na neho vykasli. asi je to trapko
ak mu chcete niekto skutocne povedat co je volajte na 0948002866
skoncil som a pal do pici z tohto portalu
dobre si nudny tuto vetu si mi dnes povedal 200krat ale hovno z teba ...cau
na tvojom mieste vazim slova