Serie ma keď píšem hodinku-dve nejaký blog-tak dlho preto že si dám na ňom záležať a keď to dám odoslať tak mi vyhodí že nemám prístup na túto stránku a mám dať heslo-čiže celý blog je v riti!
Ja, milovníčka pera a papiera, si všetko najskôr napíšem na papier. (Asi to bude preto, že keď ma niečo napadne nie som pri pc.) No a potom to prepíšem do blogu a somozrejme trochu upravím.
jo, taketo veci poznam, aj na inych weboch.. strasne nasere... takzee, uz zo zvyku vacsinou ctrl+a a ctrl+c.. a niekedy naivne dufam, ze soim nerobil tak dlho, aby ma to odhlasilo,.. na strankach toto odhlasovanie celkom dost neznasam :p
Hej prv do napis do wordu a potom to skopiruj do birdzu jaj ci ty to uz vies? nevadi Keby to neslo tak to napis do wordu a skopiruj do birdzu...Alebo to napis do wordu a skopiruj do birdzu.Alebo je este zopar moznosti..Napr.to napis do wordu a potom skopiruj do birdzu.Som rad ze som ti pohomol
Ja vždy napíšem článok najprv do Wordu a priebežne si ho ukladám. A keď je už hotový a bez chyby, vyberiem ho do bloku, stlačím Ctrl+C, kliknem na druhé okienko, kde mám BIRDZ, kliknem do blogu, dám Ctrl+V a je to...
It keby si si všimol koľko mám rokov tak si ľahko vypočítaš že keď ja som bol siedmak vyšiel Windows95 hmm...myslíš že malé deti púšťali k takejto vysoko špičkovej technológii s ktorou sa samozrejme v živote skoro vôbec nestretne? h... hral som sa aj Prince of Persia na hustom compe s čierno-zeleným monitorom ...samozrejme len vďaka tomu že som sa dostal do kancelárie miestneho prírodovedného múzea kde mali takúto techniku.Jo a v krúžkoch nám nahrávali hry tipu tetris pár minút z nejakej magnetofónovej pásky...a riadne to hučalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Rockstar:tak načo na to reaguješ?To že niesom kocka nieje problém ale výhoda a viem to aj bez skratiek-myšou to ide lahšie...skús to niekedy
Kasko:krok späť je krokom do pekla v tomto prípade ehmmm ten krok späť vie proste nasrať
Matrixicek99: tak aspoň na niečo to bolo užitočné
TAKU PICU!
minule sa mi odjebal jeden pekny a dlhy blog...
... tak som sa na to uz vysral a nepisal odznova
Jednoduché, nie?
Azel:Takto to robis?Ja ze prv Ctrl+C a potom Ctrl+V
A nemusis byt kocka, aby si to pochopil, tuto skratku nas ucili v 7 rocnkiku ZS, a pripominali nam ju celu strednu.
Tj si myslim ze ked si to niekto zapameta tak neni kocka ale asi normalny clovek.