takže dneska som si zapla mobil,pustila hudbu a asi po piatich minútach mi začal telefón pískať.. to pískanie ide z reproduktoru a neprestalo ani po vypnutí. neviete čo s tým? nejaký servis,či reklamácia?
@vachtlik unibody telo je najpevnejšie telo, je to jeden kus, žiadne kryty, ktoré by mohli vypadnúť alebo vŕzgať, nedostane sa ti prach do telefónu...je to nevýhoda aj pre zlodeja, nebude vedieť vypnúť telefón s patternom a telefón sa dá trackovať...či sa to dá aj potom, keď z neho vyberie simku neviem.
Ja osobne som tiež za telefón s normálnym telom, už aspoň kvôli servisu - baterku si vymeníš sám a keď už ten telefón fakt musí do servisu, tak ho aspoň vedia rozložiť - zatiaľ čo pri unibody tele musia "vypáčiť" displej von z tela a to určite zanechá stopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nuz snad ti niekto poradi, ja neviem, len ma to pobavilo
piskajuci telefon :happy: :letim:
@vachtlik tá batéria nejde vybrať
inac co je to za picovinu ze nemozes vybrat bateriu?
Ja osobne som tiež za telefón s normálnym telom, už aspoň kvôli servisu - baterku si vymeníš sám a keď už ten telefón fakt musí do servisu, tak ho aspoň vedia rozložiť - zatiaľ čo pri unibody tele musia "vypáčiť" displej von z tela a to určite zanechá stopy