Čaute. Celý deň mi nenormalne píska v lavom uchu.Neviem sa na nič sústrediť a ani zaspať. Stalo sa vám to už niekedy ? Ako viem že občas zvykne piskať v uchu , ale nie celý deň a tak silno Díky
ok moja prva rada, nedavaj si teda prst do ucha asi !
inak to moze byt pocuvanim hlasnej hudby, vysokeho tlaku alebo prilis velkym mnozstvom usneho mazu
alebo to moze byt podla internetu samozrejme aj smrtelna choroba a tak. ak to ale neprejde a nema to dovod napr. v hlasnom pocuvani hudby, alebo hluku, tak to isto nie je dobre znamenie (a isto to nie je ani prijemne)
@n0win0u tou hlasnou hudbou to nebude , tym mazom ani nahodou nie. No a ten tlak neviem. Ale je mi to velmi neprijemne a už ma z toho bolí aj hlava .neviem čo mám robiť..
Možno si mal na bubienku pľuzgier (že ti tam zašlo moc veľa vody abo čo ja viem) a praskol.. no po tých všetkých článkoch a videách ako ľudia mali v uchu cvrčka, pavúka, červa a iný hmyz si myslím že aj to je možné Ja som mal raz v izbe na stene husenicu keď som bol mladší. A som ju zabil ale som sa bal že čo ak prídu ďalšie a vlezú mi do ucha.. Od vtedy spím so zakrytými ušami.
ja mávam také,že v jednom uchu mi ako keby zalahne....ale neni to také typické,že nepočujem,ale ako prehltám tak pocujem tú ozvenu,alebo jak mi tlkoce srdce atd...a potom to prejde v noci vcsinou
@kittan nemylsím že mám niečo v uchu mňa to nebolí a stále to len píska .
no skúsim byť len vnutri niaky čas , či to nieje vetrom , čo ale pochybujem kedže som mal čiapku ale jedno je isté , už to je druhý deň a pekne mi to lepze na nervy ..
1. môže to byť prirodzeným prostredím a reakciou (stáva sa to často ale len na krátky moment) a kedže popisuješ že to trvá dlhšie toto to nebude
2. mohol si si narušiť vnímanie poškodením bubienka (kludne sa stať môže) nejakou vyššou frekvenciou alebo hocičím čo si síce nezaznamenal ale stať sa to mohlo
3. je to prejav nejakého ochorenia alebo zápalu, až to neprestáva mal by si behnúť k doktorovi (ak ťa to tak obmedzuje)
ono pískanie môžeš počuť vždy ak sa sústredíš na ticho, vždy totiž nejakú tú frekvenciu započuješ, no je tak vysoká a počujeme ju celý život že sme na ňu zvyknutí a vnímame ju ako ,,ticho,, ... no viem že ak ti piští v jednom uchu omnoho viac je to dosť nepríjemné, ešte k tomu aj keď to neprestáva ... po zhruba 3-4 dňoch neustúpenia alebo zmeny by som navštívil lekára
Ono to prevažne ide ruka v ruke s prechladnutím a podobnými vecami. Nebolo ti dačo? Ja mám od angíny dodžubané ucho už asi mesiac, raz je to lepšie a raz horšie, teraz napríklad počujem normálne. Chcem s tým ísť za doktorom, len nemám čas.
@thebad áno som prechladnutý už od piatka , kašlem atd , tak teda to môže byť tým ?
@melancholik , no mne v tom lavom uchu včera večer tak pískalo že som si musel dať nahlas televízor aby som cez to pískanie niečo počul , ale ajtak to tam bolo počuť . dnes to je druhý deň , ak mi to neprejde do rána tak stým inečo začnem robiť , lebo bol by som nerád keby som trávil Vianoce s pískaním v uchu . a dík na koment
Hej, to bude tým. Ono zvyknú napuchnúť dutiny a spol. v uchu sa zle vyrovnáva tlak, resp. sa tam dostane sopeľ, či iný bordel z choroby a potom počuješ zle.
Mne často píska ale dokážem tú hlasitost regulovať po tom čo raz tak znicoho nič pisklo že ma to zlozilo na zem.. A zdravotne som v tomto vraj vpohode tak netušim.. Ale keď si prechladnutý tak to bude asi z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a inak ked si vopchas prst do ucha, tak to piskanie zoslabne, alebo nie ?
ok moja prva rada, nedavaj si teda prst do ucha asi !
inak to moze byt pocuvanim hlasnej hudby, vysokeho tlaku alebo prilis velkym mnozstvom usneho mazu
alebo to moze byt podla internetu samozrejme aj smrtelna choroba a tak. ak to ale neprejde a nema to dovod napr. v hlasnom pocuvani hudby, alebo hluku, tak to isto nie je dobre znamenie (a isto to nie je ani prijemne)
no skúsim byť len vnutri niaky čas , či to nieje vetrom , čo ale pochybujem kedže som mal čiapku ale jedno je isté , už to je druhý deň a pekne mi to lepze na nervy ..
2. mohol si si narušiť vnímanie poškodením bubienka (kludne sa stať môže) nejakou vyššou frekvenciou alebo hocičím čo si síce nezaznamenal ale stať sa to mohlo
3. je to prejav nejakého ochorenia alebo zápalu, až to neprestáva mal by si behnúť k doktorovi (ak ťa to tak obmedzuje)
ono pískanie môžeš počuť vždy ak sa sústredíš na ticho, vždy totiž nejakú tú frekvenciu započuješ, no je tak vysoká a počujeme ju celý život že sme na ňu zvyknutí a vnímame ju ako ,,ticho,, ... no viem že ak ti piští v jednom uchu omnoho viac je to dosť nepríjemné, ešte k tomu aj keď to neprestáva ... po zhruba 3-4 dňoch neustúpenia alebo zmeny by som navštívil lekára
@melancholik , no mne v tom lavom uchu včera večer tak pískalo že som si musel dať nahlas televízor aby som cez to pískanie niečo počul , ale ajtak to tam bolo počuť . dnes to je druhý deň , ak mi to neprejde do rána tak stým inečo začnem robiť , lebo bol by som nerád keby som trávil Vianoce s pískaním v uchu . a dík na koment