@frez neviem prečo, ale ja som s ňou nikdy nemal problém, také hry ako Far Cry, FEAR, Call of Duty, Asassin´s Creed, Need for Speed, mi šlapali aj stále nové diely šlapú v pohode ...
Nevidím dôvod, prečo mať furt najlepšiu grafiku, procák a hovadiny, keď za rok, dva, to bude mať pomaly nulovú úžikovú hodnotu (vzhľadom na vývoj a náročnosť hier) a tak isto nulovú finančnú hodnotu, predať to tiež nepredáte.
@filus To co je za debilny clanok? HD 5970 predsa nie je single. Len uz nema pri sebe X2, pretoze je postavena na uplne inej technologii nez starsie karty. 5870 sa na nu ani zdaleka nechyta. Ziadna karta na svete sa na nu nechyta.
podla mna klasicka 5970 nieje najrychlejsia, najrychlejsia je Sapphire HD 5970 4GB toXic version a ked to das do crossfireX tak to mas nafurt-pojebe vsetko. a teraz ma asus tiez nejaky plan zahviezdit so svojim modom 5970 Inak preco vsetky X-ka v logach sa piso s velkym ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
podľa mňa je naj toto ttp://hothardware.com/Reviews/Asus-ARES-Dual-Radeon-HD-5870-4GB-Review/
ale ani 5970 neni zlá
V tomto smere som za nejakú konzolu.