V pohode ste to zvládli, či sa vám z toho dvíha žaludok?
Dnes ráno som mal praženicu z 3 vajec lebo som nebol až taký hladný. A tak 4. som vypil. Nerozmiešane ma naplo poriadne lebo neprešklo mi cez krk. A rozmiešané ma naplo ale v pohodke.
Kludne by som dal. Hm inak vidis, mam domace vajcia .. nacase z nich nieco spravit. Kedysi sa bezne robilo za totaca » varecha.pravda.sk/recepty/vejce-d...
@nello dobrý recept ale ked uz varím alebo robim omeletu tak radsej ako takto. @2 Ako hovorí sa ze v skrupine je vela vápnika ale nvm no. Či to človek dokáže stráviť. @Basso čoo? Musím sa dostať na tvoju úroveň. Ale mne už proste ranajkovať robilo problém. Minimálne 10 rokov neranajkujem hned po ránu ale až tak 1-2hodiny po vstáťi. Alebo ani vajce na mäkko som nemohol. Ale no treba sa prekonávať. Inač ich zmiešaš(žltky s bielkami) alebo normálne piješ celé oddelené? Lebo ked som skusil oddelené tak fakt sa mi žltok zasekol pred hrdlom.
@paulieevans Z jednej strany na nic. Este mozes chytit aj salmonelu lebo vajicko obsahuje bakterie.. Ale z druhej strany, ak dokazes take pit a nechce sa ti rano 8minut varit tak je to rychlejsie. @Basso so solou to chuti lepsie alebo naco tam je?
proste to pijem ako som napisal vyssie.. a sol preto aby mi to lepsie chutilo ale kedy ako niekedy pijem ciste niekedy so solou..pijem to uz od mala a ani to nemiesam ani nic proste to vypijem v celku ako to je
@passarinho to neviem ale potom som chcel strašne pribrat tak som každý den na ranajky ziedol 2 surove vajcia a vypil 3dc mlieka takto mesiac v kuse a kamo za mesiac 10kg a fuzy pekne leskle
@trdelniiiq vajcia su rozbite do minuty a ked stihnes tak aj vypite Ale nie sak to som len na skusku, alebo raz-dvakrat mesacne si dam surove. Inac prazenica je asi najlepsia-lepsia ako vajicka na tvrdo.
heh, so šaňom pijeme vajcia bežne keď ideme po ne do kurína, tak po jednom a so soľou ako píše basso, ja urobím s klincom dierku na poloch troška soli vycucnem a hotovka...šaňovi rozbijem do misky...
@paulieevans a aspoň ti to aj chutí? lebo jedlo nemá byť podľa mňa o natrieskaní sa ale o chuti... to už by som si radšej nasypala cereálie ako vypiť surové vajcia popravde ma z tej myšlienky dosť napína na vracanie
@lovingmemory Uz som mal jedno tak prečo si to nezopakovať. (ps. nebolo to zo surovych..) BOlo to ta, ze mama vymiesala zltok s cukrom a nejak som na to zabudol a dal som si az ovela neskôr. A kedze to bolo na teple tak sa to skazilo a tak.. Bol som maly.
@paulieevans Nechutí. Jasne že by mi chutili radšej sladkosti. Ale ked si hladný niesi to ty Aj ja som si myslel ze sa hned pogrcam po prvom pokuse kedze predtym som zjedol omeletu so zeleninou a ryzovymi chlebikmi. Ale nakoniec som to dal a nič zo mna nevyšlo. @Zajkousko S klincom? To máš potom veľa vitamínov + železo
@lujly to si este dobre skoncila. Ja som uz ochutnal jarovu vodu(šumienka), Olej(čaj), lienku(predtym som jedol čokoládu a niečo čierne pri klávesnici som videl tak že smietko?)
raz nám zostali žĺtka a kamoška to posypala cukrom rozmiešala a len tak jedla lyžičkou, vraj to bolo uplne v pohode ale mne je doteraz z toho zle.. ale tak ja vajcia skoro nejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
sprav si
@2 Ako hovorí sa ze v skrupine je vela vápnika ale nvm no. Či to človek dokáže stráviť.
@Basso čoo? Musím sa dostať na tvoju úroveň. Ale mne už proste ranajkovať robilo problém. Minimálne 10 rokov neranajkujem hned po ránu ale až tak 1-2hodiny po vstáťi. Alebo ani vajce na mäkko som nemohol. Ale no treba sa prekonávať. Inač ich zmiešaš(žltky s bielkami) alebo normálne piješ celé oddelené? Lebo ked som skusil oddelené tak fakt sa mi žltok zasekol pred hrdlom.
@Basso so solou to chuti lepsie alebo naco tam je?
miesto toho radšej športuj
šaňo je môj kocúr
» vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000654/1471...
@Zajkousko S klincom? To máš potom veľa vitamínov + železo
klincom, šak 150-tkou, ťuknem, fuknem soli a vypijem, kein problém
Mne len ked to robim Inac v poho.