pocuvajte ked si dam 3 - 4 piva a potom idem cvicit ma to vobec zmysel. je telo pd vplyvom alkoholu priprVene naberat svalovu hmotu. alebo treba ist az na dalsi den?
ja by som po pivách už necvičila.. keď si jeden deň nezacvičíš tak sa nič nestane.. nechaj telo oddýchnuť zaslúži si
ja som raz šla do posilky ked som mala v sebe 2 poháre vína a...no... nebudem ti vravieť ako to dopadlo...ale nič príjemné
Ale aj keď si odmyslím ten trapas...podľa mňa zbytočne vyhodený čas von oknom... niekde som tak dávnejšie čítala, že keď cvičíš s alkoholom krvi, tak sa výkonnosť a syntézia bielkovín znižuje o 20% .. neviem či je to pravda, ale tak..načo cvičiť, ak by to mohlo byť zbytočné a neúčinné? radšej si dať voľno a oddýchnuť si
tak po prve, pivo ide ku vsetkemu, ako povedal moj kamarat, "ja si davam pivo aj do kakava" (on to sice povedal o volskom oku, ale plati to aj na pivo akiste)
a po druhe, ak necvicite pre radost, tak ani necvicte radsej
Ak chceš naberať svalovú hmotu (resp. udržať nadobudnutú), tak sa do polhodiny po ukončení cvikov nažer kvalitných bielkovín a nie yebať do seba prázdne sacharidy pred cvičením...4 pivá? veď to je ale 1000 kalórii, 100 ml má tuším okolo 47 kcal.
Ja neviem, ja som robila brušáky dolu hlavou. Vo vlaku a nie úplne triezva a žijem aj ja, aj moje svaly, aj vlak a dokonca i zdvíhacia plošina s nosnosťou 0kg
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@lukaso121 prvy krat som dobre precital tvoj nick ty sa nevolas pupusko ale lukaso
ja som raz šla do posilky ked som mala v sebe 2 poháre vína a...no... nebudem ti vravieť ako to dopadlo...ale nič príjemné
Ale aj keď si odmyslím ten trapas...podľa mňa zbytočne vyhodený čas von oknom... niekde som tak dávnejšie čítala, že keď cvičíš s alkoholom krvi, tak sa výkonnosť a syntézia bielkovín znižuje o 20% .. neviem či je to pravda, ale tak..načo cvičiť, ak by to mohlo byť zbytočné a neúčinné? radšej si dať voľno a oddýchnuť si
a po druhe, ak necvicite pre radost, tak ani necvicte radsej
Ale PO tréningu ti to celý tréning vymaže