Zdravím osadenstvo birdzu. Keďže viem, že veľa z vás žije/študuje v Brne si chcem spraviť taký menší prieskum ktorý pivovar tam máte najradšej? Ideálne taký, kde aj dobre varia, ďakujem
Ja viem len ze starobrno existuje dvakrat som tam bola na exkurzii z toho raz na sukromnej s riaditelom s naslednym workshopom capovania piva a ochutnavkou ktora sa pretiahla do rannych hodin na to ze nelubim pivo sa mi tam celkom pacilo
Fuuha tak z tých väčších je tu iba Starobrno a tam veľmi nechodíme, my radšej iné pivá. Do barov chodíme na Poličku, Poutníka, Primátora, potom rôzne druhy polotmavých.. Z tých viac kajšmentkovských pív určite Lucky bastard a Matuška. A čo sa týka menších pivovarov tak určite treba zájsť do Pegasa, fajnové pivko. A vo väčšine pivných barov aj dobre varia, veď české hospody
@tralalibang no, skôr ma zaujímajú tie menšie od Lucky bastarda som pila v BA nejakú IPU a chutila, tak by som sa tam skočila pozrieť a skúsim aj toho Pegasa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Brewery.
Braurerei.
Brasserie.
Cervecería.
Browar.
пивоварний завод.
Sörfőzde.
Čo sa dá na tejto otázke reálne nepochopiť? -.-